意見反饋
義工

懷孕前後 今日: 22|主題: 66922

跳至
樓主: kching0830
琴晚留啡,今日入急症照,冇閃閃

別墅

國民生產總值:748

2019勳章

kching0830 發表於 19-1-11 18:08
再照第三次~碓實走左了..C6一直陪住我.一日一夜訓唔到..不停喊~醫生俾藥我自己食流走會再檢查照清唔清..或 ...

有冇有一日突然流好多血?

複式洋房

國民生產總值:330

vclk 發表於 19-1-11 18:34
有冇有一日突然流好多血?

乜都冇全正常,個肚有明顯比8w時大,但而家12w前晚留小小啡一次,照就冇左,停左9w

複式洋房

國民生產總值:302

kching0830 發表於 19-1-11 18:39
乜都冇全正常,個肚有明顯比8w時大,但而家12w前晚留小小啡一次,照就冇左,停左9w
...

唔好諗咁多,好好坐小月子,養好身體,同老公去旅行放鬆下,bb好快返黎搵你。我前年都小產過,依家ivf有左,同時自己又左,我覺得係之前個bb返黎搵我。難過一排就收拾心情再迎接bb,加油

洋房

國民生產總值:90

kching0830 發表於 19-1-11 03:37
琴晚小便抹到小小啡,之後冇再留,亦冇唔舒服,今日唸住安心D入急症照下,冇了閃閃,e生安排入e話我眙大8週 ...

我建議你就算醫生話 個胎冇咗
你都隔一兩星期再去搵第二個醫生照好啲

複式洋房

國民生產總值:386

再照第三次~碓實走左了..C6一直陪住我.一日一夜訓唔到..不停喊~醫生俾藥我自己食流走會再檢查照清唔清..或 ...

初時一定會好傷心難捱,最緊要有老公係身邊支持,好快冇事,堅強,bb好快再來
我而家都準備養好身子,再追返bb回來,一齊加油

男爵府

國民生產總值:8055

我上胎都係停左心跳, 我同自己講係佢無執齊野, 下次返黎會執齊架喇
我嗰個返左黎喇, 你都得架!!

複式洋房

cavy0511 發表於 19-1-12 00:51
我上胎都係停左心跳, 我同自己講係佢無執齊野, 下次返黎會執齊架喇
我嗰個返左黎喇, 你都得架!!
...

我依兩日都有同佢傾計叫佢快D反黎,好心痛、?你當時坐小月有冇可以分享湯水,同注意D咩,你當時係用咩方法流?準備㳘果幾日要食D乜,不可食乜(emoji)(emoji)我會加油等佢反黎,你隔幾耐小天使反黎吖(emoji)(emoji)

男爵府

國民生產總值:8055

kching0830 發表於 19-1-12 00:56
我依兩日都有同佢傾計叫佢快D反黎,好心痛、?你當時坐小月有冇可以分享湯水,同注意D咩,你當時係用咩方 ...

塞藥藥流, 我媽煲雞酒, 豬潤木耳俾我等我快d排哂組織, 同埋我有睇中醫, 照左2次之後終於清哂
個時太傷心唔想要狗b, 隔左好耐先再開工追豬b

翡翠宮

國民生產總值:89333

BB防敏心得分享勳章

好好休養身體,小天使會返黎。

洋房

國民生產總值:88

我今個星期第一次產檢,都係無閃閃,同c6喺clinic出嚟一齊攬埋痛哭,而家諗住做藥流。我好明白會好傷心同唔捨得,但希望大家一齊加油,再努力,bb一定會再翻嚟

複式洋房

euniceniob 發表於 19-1-12 17:29
我今個星期第一次產檢,都係無閃閃,同c6喺clinic出嚟一齊攬埋痛哭,而家諗住做藥流。我好明白會好傷心同 ...

你第一次產檢,係幾週,可能週數未夠都未照到,醫生話咩事,搵另外醫生再確實一下或等週數大多小小再照,唔好第一次照不到就放棄,有希望的(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)而我一直冇點訓,今天鼓起勇氣食醫生俾我既藥,係好心痛,不過喊完兩曰同老公話大家接受現實,快振作起來快淸走,休養身子等小天使回來(emoji)(emoji)

珍珠宮

國民生產總值:41519

kching0830 發表於 19-1-11 17:35
回覆 GCHK 的帖子

再照第三次~碓實走左了..C6一直陪住我.一日一夜訓唔到..不停喊~醫生俾藥我自己食流走會 ...

好好休養,小天使會再來嘅

複式洋房

GCHK 發表於 19-1-12 20:14
好好休養,小天使會再來嘅

謝謝(emoji)(emoji)我會加油等小天使回來(emoji)(emoji)

洋房

kching0830 發表於 19-1-12 19:19
你第一次產檢,係幾週,可能週數未夠都未照到,醫生話咩事,搵另外醫生再確實一下或等週數大多小小再照, ...

八週同埋個size同週數吻合,只係無閃閃。呢幾日睇咗3個醫生。我都唔想放棄,不過真係要學識放低。我情緒都仲係唔穩定,不過都要向前看。你都要加油呀,我見你都開始搵唔同嘅資訊for坐小月,大家都要努力

複式洋房

euniceniob 發表於 19-1-12 20:40
八週同埋個size同週數吻合,只係無閃閃。呢幾日睇咗3個醫生。我都唔想放棄,不過真係要學識放低。我情緒都 ...

係吖,我都同老公接受唔到,我喊完,老公又喊,回到家整個氣氛好差,每一個位置都想起佢,依幾日只係瞓咗幾小時,即喊得多個視力好差你都唔好太傷心我哋一齊去面對休養好身體等小天使快啲返嚟我哋身邊一定會一定會(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)我又搵相關嘅資料呀但係好多嘅唔同嘅資訊所以都好怕做錯,太多唔同做法,所以都有小小嘅驚做得唔好.我有朋友俾咗兩個餐單我.係佢陪月佢記底嘅餐單你有冇興趣呀

洋房

kching0830 發表於 19-1-12 21:07

係吖,我都同老公接受唔到,我喊完,老公又喊,回到家整 ...

好呀,多謝你。唔好再喊啦,會傷身咖。我都係上網睇緊唔同資訊,不過唯一相同嘅係注意保暖呀,唔好冷親,仲有抖多啲。

珍珠宮

國民生產總值:37566

祝福!希望下次去照可以見到閃閃

男爵府

國民生產總值:8047

kching0830 發表於 19-1-11 17:35
回覆 GCHK 的帖子

再照第三次~碓實走左了..C6一直陪住我.一日一夜訓唔到..不停喊~醫生俾藥我自己食流走會 ...

希望你無咁傷心啦,快點調理好身體,bb會翻來嘠

大宅

國民生產總值:2846

2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
睇中醫調理好身體,小天使會帶切行李搵你的,加油

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
kinkiking1129 發表於 19-1-13 00:01
睇中醫調理好身體,小天使會帶切行李搵你的,加油

好,謝謝妳,我地都準備好等佢反黎(emoji)(emoji)

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.