自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想過咗十五先處理,但新年流流做手術,感覺唔係太好

補充:智慧牙唔痛但頂住前面隻牙,因為刷唔到嗰個位,令前面隻牙腳蛀緊,照過x光話未蛀到神經線,可以等半年。我驚脫完牙後要休息好耐(之前脫另一邊真係痛到個頭爆炸)湊唔到小朋友返學,所以想趁小朋友學校有假期解決隻牙

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

有需要唔等得都要做

大宅

回覆樓主:

試過忍到初五即剝

男爵府

吓!要痛仲唔好喎!

我兩年前都係新年時做智慧牙手術,好似初八

男爵府

keikeicat 發表於 19-1-11 09:24

補充:智慧牙唔痛但頂住前面隻牙,因為刷唔到嗰個位, ...

我有兩個下面嘅智慧齒!我都掙扎左好幾年先脫!脫左簡直係脫苦海啊!快啲解決咗佢啦!

禁止訪問

珍珠宮

keikeicat 發表於 19-1-11 09:24

補充:智慧牙唔痛但頂住前面隻牙,因為刷唔到嗰個位, ...

冇乜所謂喎,健康緊要啲, 做左就唔駛心掛掛啦
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

珍珠宮

有牙蛀咗就唔好拖啦!拖得越來只會惡化,到時只會更唔舒服同洗更多錢
如果你係咁迷信,咁你來年會唔會犯太歲呀?如果會嘅就更加要過年後跟手做,因為蘇師傅話犯太歲係要見血擋血光之災㗎
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

琥珀宮

唔好拖啦

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

你八唔八卦架先?有人嗰年如果可能有血光之災嘅,就專登去捐血洗牙之類架喎

首頁

尾頁

跳至