意見反饋
義工

自由講場 今日: 1956|主題: 1016792

跳至
樓主: baby-bath
譚玉瑛  

水晶宮

國民生產總值:50463

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
細姐姐 發表於 19-1-11 12:22
佢真係夾到鼎爺先有得继續做,唔係個個夾到鼎爺㗎!

睇佢两個,都好過睇肥媽,佢哋咪仲嘈,成日攞住把刀拍 ...

我覺得佢好夾吖、識食識講無咁多低b問題
問野都有point,講對白都清晰

大宅

國民生產總值:3586

2019勳章

ngwong2 發表於 19-1-11 12:32
覺得佢咁多年工作運好!不喜歡小孩但做兒童節目多年仲要人工高,可以过中產生活。tvb曾想郁佢。但觀眾反对!唯有cc氣繼續用佢,都是主持。若出面私人工?

幾年前見過 d 吹水區話佢冇做兒童節目後, 人工都近十萬一個月, 如果係真緊係想郁佢啦

伯爵府

國民生產總值:19675

2019勳章

回覆樓主:

好過肥媽加6號,得個嘈字

公爵府

國民生產總值:26858

好耐之前,大約喺佢退下兒童節目咁上下嘅時候,睇過佢一篇訪問係話佢鍾意歎紅酒同芝士

人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

象牙宮

國民生產總值:200639

2019勳章

ferrari2007 發表於 19-1-11 13:30
好耐之前,大約喺佢退下兒童節目咁上下嘅時候,睇過佢一篇訪問係話佢鍾意歎紅酒同芝士
...

飲食男女《人物專訪》譚玉瑛姐姐的「成人嗜好」 至愛紅酒配芝士

https://youtu.be/YWctTWzaKFE

翡翠宮

國民生產總值:98072

2019勳章 畀面勳章

hidi127 發表於 19-1-11 10:05
佢做得幾好呀⋯⋯唔做作又自然,同阿鼎爺幾夾

同意。佢做得幾好。

寶石宮

國民生產總值:314440

2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

hidi127 發表於 19-1-11 10:05
佢做得幾好呀⋯⋯唔做作又自然,同阿鼎爺幾夾

珍珠宮

國民生產總值:32163

2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sakura888 發表於 19-1-11 12:07
佢住愉景灣,我成日都見到佢。次次佢都係敦起個款嗰d。

我細個中一左右,在西灣河某酒樓飲荼,佢坐我隔離台,超級cool囉,都唔似430穿梭機入面果個佢
有些事情是可以遺忘的,有些事情是可以紀念的,有些事情是可以心甘情願的,有些事情卻一直無能為力。

水晶宮

國民生產總值:52330

2019勳章 2018復活節勳章

ic34 發表於 19-1-11 22:33
我細個中一左右,在西灣河某酒樓飲荼,佢坐我隔離台,超級cool囉,都唔似430穿梭機入面果個佢
...

我細個去過430穿梭機,佢係黑口黑面,根本就唔鐘意細路,我係細路都睇得出。
自從見過佢真人之後,我對佢冇乜好感。

子爵府

國民生產總值:13360

ngwong2 發表於 19-1-11 12:32
覺得佢咁多年工作運好!不喜歡小孩但做兒童節目多年仲要人工高,可以过中產生活。tvb曾想郁佢。但觀眾反对 ...

佢人工喺大台數一數二

大宅

國民生產總值:1916

2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我覺得佢同鼎爺有火花,幾好睇喎

大宅

國民生產總值:3405

回覆樓主:

ok呀.兩位越夾越好,比之前更自己有默契。

水晶宮

國民生產總值:59550

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

其實我覺得佢做得幾好,又幫得鼎爺手,好過6號,一味只識得偷食。

子爵府

國民生產總值:14214

2019勳章 狗年勳章 畀面勳章

Do姐講過佢以前一至五都係去嘆酒
星期六日先要拍兒童節目,因為兒童節目係星期六日等啲小朋友放假先至拍
話佢搵到錢又搵得舒服

男爵府

國民生產總值:7633

2019勳章 2018復活節勳章

我都覺得佢兩個幾有默契
三言兩語好過口水多多

睇過譚的受訪節目,真正識飲識食。
多年無睇佢做幕前,初時覺得佢又瘦又乾,拍鼎爺反而有返光采

子爵府

國民生產總值:11189

回覆樓主:

佢係嘈,但同鼎爺越來越夾。

侯爵府

國民生產總值:24613

2019勳章 王國教室勳章

是是但但 發表於 19-1-11 22:45

我細個去過430穿梭機,佢係黑口黑面,根本就唔鐘意細路, ...

我細個都去過幾次,其他人好好,得佢黑口黑面同心情好差咁,所以對佢印象唔好

公爵府

國民生產總值:27016

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

覺得佢都幾真性情
同埋幾識享受人生

伯爵府

國民生產總值:19840

2019勳章

細姐姐 發表於 19-1-11 12:22
佢真係夾到鼎爺先有得继續做,唔係個個夾到鼎爺㗎!

睇佢两個,都好過睇肥媽,佢哋咪仲嘈,成日攞住把刀拍 ...

伯爵府

國民生產總值:17620

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

成日鍾意食
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.