意見反饋
義工

自由講場 今日: 1859|主題: 1016789

跳至
樓主: baby-bath
譚玉瑛  

男爵府

國民生產總值:5691

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
liuliu 發表於 19-1-12 08:12
鼎爺煮餸同香港原味道我好鐘意睇,可借係譚做主持,下降咗我睇嘅意慾!我真係頂唔順佢嘅口,好反胃:sickmil ...

譚係阿爺廚房敗筆之處

cissie    發表於 4 天前

男爵府

國民生產總值:5386

2019勳章

回覆樓主:

反而我鐘意佢教預朋友煮甜品

男爵府

國民生產總值:6522

2018父親節勳章

佢表情好作狀浮誇...講野時歪咀...覆舟嘴+樣又衰...好八婆 feel...!!!

男爵府

國民生產總值:7942

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
是是但但 發表於 19-1-11 22:45

我細個去過430穿梭機,佢係黑口黑面,根本就唔鐘意細路, ...

哈哈 我係去閃電傳真機 , 個時我地有d嘈, 佢鬧我地靜d , 估唔到咁鬼惡!

珍珠宮

國民生產總值:32289

畀面勳章 BK Milk勳章

leecnine 發表於 19-1-11 12:17
我就唔覺佢做得好,根本就唔夾頂爺,我最難頂係佢個口,實在好大,顏色又鮮,試食時d唇膏又甩色,都好反胃 ...
agree, and very noisy

男爵府

國民生產總值:7189

聲缐太高,唇膏太紅

子爵府

國民生產總值:11920

Msolivialeung 發表於 19-1-12 07:38
有趣!咁討厭細路竟然做左兒童節目咁耐!

佢打工邊有權比佢揀job做吖,正如當年周星星夠討厭細路咪一樣被人調去做430,幾時輪到佢到唔做!

伯爵府

國民生產總值:16124

回覆樓主:

其實我覺得頂爺都頂佢唔順

男爵府

國民生產總值:9161

2019勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

華妹妹 發表於 19-1-12 07:31
我又覺得佢黑起塊面唔等於佢唔鍾意小朋友, 對著小朋友笑笑口亦都唔等於鍾意小朋友,可能佢哋小朋友有要求, ...

同感

男爵府

國民生產總值:5691

水草 發表於 19-1-13 09:45
其實我覺得頂爺都頂佢唔順

男爵府

國民生產總值:7569

2019勳章

早兩晚, 阿爺話佢釀得肉多, 佢話"差人拉呀"?
我以為阿爺佢鬧佢. 無喎, 幾搞鬼.
呢個女子好嘢!
我覺得譚冋阿爺有火花, 夾到.

講嘈, 肥媽同阿六嘈好多, 話題又低俗.

子爵府

國民生產總值:11558

gm147 發表於 19-1-11 13:07
幾年前見過 d 吹水區話佢冇做兒童節目後, 人工都近十萬一個月, 如果係真緊係想郁佢啦
...

而家無依支歌仔唱,不可以爆騷

大宅

國民生產總值:3414

2018復活節勳章

我只覺譚變左好忌鼎爺,怕俾佢串,要小心講野,要客氣好多,做香港原味道佢揸fit就可以串下d細!

珍珠宮

國民生產總值:44360

2019勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

好睇呀!愈來愈有默契,令睇既人想繼續睇!

複式洋房

國民生產總值:278

好睇呀!我都差不多每晚都睇

珍珠宮

國民生產總值:37655

2019勳章

白毛毛 發表於 19-1-13 12:29
早兩晚, 阿爺話佢釀得肉多, 佢話"差人拉呀"?
我以為阿爺佢鬧佢. 無喎, 幾搞鬼.
呢個女子好嘢!

我都有睇果集,佢地爆肚都幾好笑

男爵府

國民生產總值:5124

2019勳章

做咗幾廿年兒童節目,又歎又搵到錢,老來無得撈又有另一出路,真係好命

珍珠宮

國民生產總值:46376

2019勳章

baby-bath 發表於 19-1-11 09:31
佢煮野應該唔差。同埋估唔到佢都好酒。集集都飲杯酒

第一集已經講左自己愛好杯中物啦!

大宅

國民生產總值:3445

juniormiu 發表於 19-1-12 08:17
完全同意,唔明佢咁嘅年纪仲獨沽一味擦鮮紅色唇膏,塊面D粉又白

可否唔好搽咁鮮紅色嘅唇膏???
完全唔襯佢呢個年紀,好核突!!!

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.