影視娛樂

跳至

首頁
12345...17

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

bchuma 發表於 19-1-13 23:46
有佢咩? 我又睇睇先

好正,我已經睇哂第一季

男爵府

2019新春慶豚圓

moniy 發表於 19-1-11 15:45
我睇緊呀! 內容好睇, 只係D植入式廣告討厭D!
鄧倫當然係看點! 御貓也好可愛呀!
依家都係睇緊因 ...

琴晚睇完因為遇見你,本來飛到只睇鄧倫,唔小心睇咗內容。一路睇一路爆粗根本冇件事係合理的。

子爵府

2019新春慶豚圓

helenchanz 發表於 19-1-14 11:20
琴晚睇完因為遇見你,本來飛到只睇鄧倫,唔小心睇咗內容。一路睇一路爆粗根本冇件事係合理的。

...

其實最離譜係女二, 佢玩晒咁!

不過好like樂童, 真係好叻女, 好可愛!

鄧倫個樣同依家無咩變, 只係頭幾集比依家young D囉.

另外, 頂唔順D服裝配搭, D咁鮮艷嘅西裝真係唔係人人都carry到呀!

男爵府

2019新春慶豚圓

moniy 發表於 19-1-14 15:08
其實最離譜係女二, 佢玩晒咁!

不過好like樂童, 真係好叻女, 好可愛!

係呀!個童星好勁,話喊就喊。
但批西裝鄧倫又著得幾好睇!粉紅色西裝,草綠色西裝。
陸思琛就慘,由頭到尾都好似著住同一件恤衫西裝咁。

子爵府

2019新春慶豚圓

helenchanz 發表於 19-1-14 15:25
係呀!個童星好勁,話喊就喊。
但批西裝鄧倫又著得幾好睇!粉紅色西裝,草綠色西裝。
陸思琛就慘, ...

咪就係全套劇只有鄧倫carry到D西裝囉! Colorful果D都OK, 不過D暗紋果幾套都唔掂呀! 做佢阿哥果位就更加唔得啦! 套紫色西裝真係娘到呢! 加埋個樣同髮型, 簡直係返咗80年代咁呀!

講造型, 真係1001柏海look最掂, 型都呢

男爵府

2019新春慶豚圓

sharon26788 發表於 19-1-13 23:47
好正,我已經睇哂第一季

今晚即刻開始睇

男爵府

2019新春慶豚圓

moniy 發表於 19-1-14 15:38
咪就係全套劇只有鄧倫carry到D西裝囉! Colorful果D都OK, 不過D暗紋果幾套都唔掂呀! 做佢阿哥果位就更加唔 ...

係,柏海既造型靚好多。劇本都高幾班,叫睇得入,但個反派小弟弟做戲唔得,得一個樣。
謝君豪就真係老咗好多。

公爵府

2019新春慶豚圓

sharon26788 發表於 19-1-11 09:31
三日追完香蜜沉沉之後又睇哂D花絮,無意發現原來呢套故宮有鄧倫有無JM睇緊?我用愛奇藝睇,D評論 ...

冇睇wor,好好睇?都幾鐘意鄧倫

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hoganbaby 發表於 19-1-14 21:30
冇睇wor,好好睇?都幾鐘意鄧倫

好睇之餘仲可以睇到好多難上加難得一見嘅珍品,感慨以前D人咁有心思去製造一樣野,因為沒對外開放第一季最後兩集最感人

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

無睇呀,剩係想追劇

鄧倫套海棠經雨胭脂透唔知幾時先會播,睇預告好似好好睇咁

子爵府

tansyneko 發表於 19-1-15 21:17
無睇呀,剩係想追劇

鄧倫套海棠經雨胭脂透唔知幾時先會播,睇預告好似好好睇咁 ...

好睇過劇,睇到真本性又大開眼界睇到靚野

tansyneko    發表於 19-1-15 21:27

水晶宮

2019新春慶豚圓

sharon26788 發表於 19-1-15 21:25
好睇過劇,睇到真本性又大開眼界睇到靚野

故宮睇到鄧倫真本性?鄧倫真本性點?講嚟聽下
我女話鄧倫係學霸,唔知真唔真

子爵府

whywhite22 發表於 19-1-16 08:45

故宮睇到鄧倫真本性?鄧倫真本性點?講嚟聽下 :h ...

好可愛嘅一個男仔,學唔學霸就見人見智

男爵府

2019新春慶豚圓

whywhite22 發表於 19-1-16 08:45

故宮睇到鄧倫真本性?鄧倫真本性點?講嚟聽下 :h ...

真本性》怕冷
佢講過,小學及初中係學霸,高中變咗做學渣,所以才做演員

男爵府

2019新春慶豚圓

sharon26788 發表於 19-1-16 08:50
好可愛嘅一個男仔,學唔學霸就見人見智

睇「我是大偵探」,其實佢係幾醒,只有一個缺點:細膽。
見佢被嚇到彈開,其實好可愛

子爵府

helenchanz 發表於 19-1-16 16:42
睇「我是大偵探」,其實佢係幾醒,只有一個缺點:細膽。
見佢被嚇到彈開,其實好可愛
...

佢見到張韶涵果段好好笑,真係變身歌迷仔

子爵府

helenchanz 發表於 19-1-16 16:38
真本性》怕冷
...

我見寫佢係爺爺嫲嫲湊大,老人家係大學教授,咁應該生活環境都唔差

水晶宮

2019新春慶豚圓

helenchanz 發表於 19-1-16 16:38
真本性》怕冷
...

因為高中係學渣先做藝人,係好事定壞事呢?

男爵府

2019新春慶豚圓

whywhite22 發表於 19-1-16 16:55
因為高中係學渣先做藝人,係好事定壞事呢?

https://youtu.be/dEnK0rohkUo

9分鐘開始睇,其實佢心目中所謂既學渣係考唔入上海復旦?

水晶宮

2019新春慶豚圓

helenchanz 發表於 19-1-16 21:29
https://youtu.be/dEnK0rohkUo

9分鐘開始睇,其實佢心目中所謂既學渣係考唔入上海復旦?

我都估到佢話自己學渣係謙虛嘅講法

首頁
12345...17

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊