意見反饋
義工

自由講場 今日: 4294|主題: 1017052

跳至
會唔會專登買姓氏利是封?  

大宅

國民生產總值:2391

2019勳章 2018復活節勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
老公想買自己姓氏利是封,我覺得又唔係封得多$,唔洗專登買姓氏利是封

你地會唔會專登用姓氏利是封封利是?

男爵府

國民生產總值:9950

2019勳章

唔會

伯爵府

國民生產總值:18391

回覆樓主:

自己唔會

珍珠宮

國民生產總值:36084

2019勳章

吾會,又吾係封得多

大宅

國民生產總值:4577

回覆樓主:

姓氏和生肖都唔用,因為好難重用

wcpcelia    發表於 6 天前

子爵府

國民生產總值:10123

回覆樓主:

封5百就話
否則感覺好寸

男爵府

國民生產總值:8236

回覆樓主:

唔會, 增加咗成本

大宅

國民生產總值:1711

tet123 發表於 19-1-11 10:38
老公想買自己姓氏利是封,我覺得又唔係封得多$,唔洗專登買姓氏利是封

新婚第一年會派,之後不會

大宅

國民生產總值:2582

吾會,又吾係封得多錢, 又唔可以重用, 好浪費....

珍珠宮

國民生產總值:42106

2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇個人喜好啦,
我自己直頭會去花錢印自己設計既利是封,
成本係高左,
但自己開心,
無所謂啦。

公爵府

國民生產總值:25767

2019勳章 熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

唔會, 又唔係封得多

公爵府

國民生產總值:27996

metrochung 發表於 19-1-11 10:46
新婚第一年會派,之後不會

我都係第一年派時用過下,之後好少,到而家結咗婚十年都未用晒

翡翠宮

國民生產總值:98143

2019勳章 畀面勳章

會。

侯爵府

國民生產總值:24634

認識瑞士牛牛第一回

唔會

珍珠宮

國民生產總值:45183

2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

無所謂,貪過癮啫。

呢D我以為女人仔先有興趣玩添。

水晶宮

國民生產總值:68806

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔會
不浪費錢,只用銀行的
月光很美麗☺

公爵府

國民生產總值:27262

2019勳章

回覆樓主:

老公話派500,1000就會,派20,50點解要刻意俾人記住
但我除左姨甥仔女同姪仔唔會派咁大封,所以冇需要買

複式洋房

國民生產總值:390

會,一百一封嘅先會用

天珠殿

國民生產總值:936963

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

吾會

男爵府

國民生產總值:9026

唔會,免費的利是封都多到用唔曬

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.