意見反饋
義工

自由講場 今日: 4544|主題: 1017059

跳至
樓主: tet123
會唔會專登買姓氏利是封?  

珍珠宮

國民生產總值:43016

BB防敏心得分享勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
其實如果唔系封得多既話,我反而會考慮買

子爵府

國民生產總值:12903

tet123 發表於 19-1-11 10:38
老公想買自己姓氏利是封,我覺得又唔係封得多$,唔洗專登買姓氏利是封

你地會唔會專登用姓氏利是封封利是?
C6都想買, 我都係同佢咁講, 封大銀碼就用, 否則就慳返吧

洋房

國民生產總值:39

唔會

公爵府

國民生產總值:26259

wlhbee 發表於 19-1-11 10:42
姓氏和生肖都唔用,因為好難重用

x2
最怕收呢兩種利是封,所以我都唔會用

珍珠宮

國民生產總值:48453

2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

唔會, 好浪費, 收利是嗰個又唔可以番用

侯爵府

國民生產總值:20412

2019勳章

tet123 發表於 19-1-11 10:38
老公想買自己姓氏利是封,我覺得又唔係封得多$,唔洗專登買姓氏利是封

你地會唔會專登用姓氏利是封封利是?

唔會買利是封 ,年年都用銀行免費利是封

翡翠宮

國民生產總值:79642

HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
bk2013 發表於 19-1-12 17:20
唔會買利是封 ,年年都用銀行免費利是封

大宅

國民生產總值:1295

好媽媽勳章

封$50或以上就會用自己姓氏的,$20用銀行的

子爵府

國民生產總值:11947

會買利是封,但唔一定係姓氏。用靚靚利是封我自己派得開心啲

子爵府

國民生產總值:13276

2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

唔會

子爵府

國民生產總值:14971

回覆樓主:

一定唔會

大宅

國民生產總值:3189

2019勳章

WBBLF 發表於 19-1-13 03:35
封$50或以上就會用自己姓氏的,$20用銀行的

我都係

寶石宮

國民生產總值:274594

回覆樓主:

no

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.