懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

isisbaby 發表於 19-1-12 02:17
有人照顧好啲呀,互相支持下。
我係食三日藥,每日三次,每次隔3個鐘,每次一粒放脷底溶。
今日第一日食, ...

我係4小時一次只6粒每次2粒
而家平復心情先食
應該聽日食希望今晚可以休息好小小
仲未收到眼淚(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)一起

大宅

pikpik_wong 發表於 19-1-12 02:23
我上個月剛經歷過好明白你心情,係好傷心難過,我由發現無心跳到自然排出只係2日既事。
希望你傷心過後可以 ...

知道,我們一起加油,等小天使回來
但好想堅強D,但眼淚一直流收唔到
落一落街都收唔到,去到每位置都想起同佢曾經過的地方,而家隻眼已經好攰,希望盡快恢復振作起來迎接佢回來(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

JD930 發表於 19-1-12 01:34
小天使好快會返來妳身邊

一定一定希望快D等他回來(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

既然BB已經走左喇,你就要養好身體,好好休息。小天使會返黎。

大宅

haha748494 發表於 19-1-12 15:55
既然BB已經走左喇,你就要養好身體,好好休息。小天使會返黎。

謝謝你支持吖,我會加油振作唔喊令藥流排清,等待小天使回來(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

別墅

kching0830 發表於 19-1-12 03:11
知道,我們一起加油,等小天使回來
但好想堅強D,但眼淚一直流收唔到
落一落街都收唔到,去到每位置都想起 ...

吾係得你自己一個面對,有好多人支持你架!最緊要休息養好身體。
比個少少建議,如果過1-2個月可以安排去一個短途旅行,比自己散散心安排下行程分散下注意,心情會快啲無咁難過,當然你一定要坐好小月,加油呀!

大宅

我2次都係威院塞藥,早上8點入院,約2點會叫你出院,塞藥後6個鈡左右會開始出血,個個不同,我隔離床的人好快出血排組織,我夜晚先開始排,我就成個過程冇痛,但我朋友就話似m 痛好幾倍,所以個個不同,之後兩星期返去覆診睇排清未.....大約流血8日左右,我上次塞藥後約37天左右黎m, 以往cycles 29-31

大宅

kinkiking1129 發表於 19-1-13 00:11
我2次都係威院塞藥,早上8點入院,約2點會叫你出院,塞藥後6個鈡左右會開始出血,個個不同,我隔離床的人好 ...

我係食.而家仲等緊,(emoji)你最後流出黎既組織係點架,我一直都小小血白帶同啡紅血咁,已經岩岩10:00食最後一次藥

大宅

kching0830 發表於 19-1-13 00:15
我係食.而家仲等緊,(emoji)你最後流出黎既組織係點架,我一直都小小血白帶同啡紅血咁,已經岩岩10:00食最 ...
通常去廁所ww 時一齊排埋,好多血未必見到,你要抄黎搵,有時去poopoo 果時會聽到聲,可能果陣排埋,我冇去抄睇,因為我真係唔敢好驚,直接沖廁了,我朋友就ww 時排出,會係手指尾再細啲啲既(有輪廓),醫生有比樽仔叫你放入去比佢地化驗,我就係怕見到我會大喊,所以冇係座廁到搵係咪排左出黎未.........

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

kching0830 發表於 19-1-12 03:42
一定一定希望快D等他回來(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

kinkiking1129 發表於 19-1-13 00:25
通常去廁所ww 時一齊排埋,好多血未必見到,你要抄黎搵,有時去poopoo 果時會聽到聲,可能果陣排埋,我冇去 ...

我已經到現在只係小便抹到張紙巾透透紅色血同紅啡D野出,好似白帶D感覺..仲未見到多D既野或者一舊既組織..如係手指尾再細DD既我有抹到兩次但不多..我而家好擔心清唔到..定要等..琴日12:00下午每次2..4小時一次..琴晚12;00已經最後一次..到而家都係小便抺到既..冇流好多同m巾都只一直小小係度咋..心情非常複雜..有im話會流舊大D既組織出來..

別墅

麻每吉 發表於 19-1-11 20:36
17年我小天使都走左,私家吸宮,驚藥流唔清都係要手術,所以一次過

加油呀

原來咁多年前都有,吸宮好像冇咁辛苦,但會唔會有咩傷害呢
得閒交流下湊小朋友心得同搵錢扮靚心得丫

大宅

kching0830 發表於 19-1-13 04:46
我已經到現在只係小便抹到張紙巾透透紅色血同紅啡D野出,好似白帶D感覺..仲未見到多D既野或者一舊既組織.. ...
呢幾日應該會流血勁多,果陣成條超長都full 晒,面褲都有血,記得之後要睇中醫調理返身體啊!

首頁

尾頁

跳至