意見反饋
義工

懷孕前後 今日: 23|主題: 66922

跳至
樓主: kching0830
已經檢查3次,BB真的離開了.接受不到

複式洋房

國民生產總值:386

YUNDING 發表於 19-1-11 15:57
希望你早日康復,BB會好快回到你身邊而且健健康康。好難想像只是流一下啡就如此嚴重
...

係啊,好多人都話懷孕流啡係正常現象,連醫生都係咁講,但每個人既情況都唔一樣,唔可以忽視

珍珠宮

國民生產總值:37566

kching0830 發表於 19-1-11 14:35
回覆 RubyYu07 的帖子

謝謝你既關心支持..我會加油等BB再返黎~

係呢度會揾翻D正能量!加油

別墅

國民生產總值:988

2019勳章

17年我小天使都走左,私家吸宮,驚藥流唔清都係要手術,所以一次過

加油呀

洋房

國民生產總值:62

2019勳章

kching0830 發表於 19-1-11 12:30
BB琴晚同今曰已經照了3次,確實走了,十分難以接受,以淚洗面(emoji)現在醫生俾藥我回家可以自己做藥流,和 ...

一定會好傷心,但而家要好好養好身體,才能好好行落去
我之前都流產了兩次,而家已經34週,
你都要相信自己,心存希望,為下次作準備
加油啊!

複式洋房

國民生產總值:429

回覆樓主:

好明白你心情,我都試過,藥流後要坐小月,好好調理身體,休養一排再重新出發,bb一定會再返黎架

複式洋房

國民生產總值:147

kayi1030 發表於 19-1-11 16:13
係啊,好多人都話懷孕流啡係正常現象,連醫生都係咁講,但每個人既情況都唔一樣,唔可以忽視
...

我中了13,下週寶寶要離開了,很心痛

複式洋房

國民生產總值:330

HappyBlueberrie 發表於 19-1-11 21:43
好明白你心情,我都試過,藥流後要坐小月,好好調理身體,休養一排再重新出發,bb一定會再返黎架
...

我而家醫生比咗準備啲藥,依兩日食但係心情未接受到好唔捨得同埋未知坐小月要最好食啲咩同埋注意啲咩

男爵府

國民生產總值:8047

BB琴晚同今曰已經照了3次,確實走了,十分難以接受,以淚洗面(emoji)現在醫生俾藥我回家可以自己做藥流,和 ...

我曾經試過。明白你感受。希望你快點調理好身體

複式洋房

fengslee 發表於 19-1-11 22:50

我凖備在家食藥未接受到.好心痛.希望我地一起加油等小天使回來

複式洋房

fengslee 發表於 19-1-11 22:50

你會選擇做醫院做藥流定自己?

複式洋房

國民生產總值:147

kching0830 發表於 19-1-11 23:54
你會選擇做醫院做藥流定自己?

我依家21週了,所以醫生建議入院塞藥.我就按照佢的意思下星期入院.好心痛. 萬般不捨

複式洋房

fengslee 發表於 19-1-11 23:57

我依家21週了,所以醫生建議入院塞藥.我就按照佢的意思下星 ...

我都明天準備食藥,也非常唔捨得,好心痛,我地一起加油等佢回來(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

iam428 發表於 19-1-11 21:32
一定會好傷心,但而家要好好養好身體,才能好好行落去
我之前都流產了兩次,而家已經34週,
你都要相信自 ...

我會加油(emoji)(emoji)謝謝你

複式洋房

國民生產總值:176

kching0830 發表於 19-1-12 01:19
我都明天準備食藥,也非常唔捨得,好心痛,我地一起加油等佢回來(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
...

真係好唔捨得。
8週發現胎停左係6週。等左一個禮拜琴日再照結果一樣。
我今朝都開始用藥,痛左成日,頭先夜晚開始排出啦。
衣家希望乖乖地清乾淨,養好身體再黎過。
加油啊

翡翠宮

國民生產總值:79644

HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

小天使好快會返來妳身邊

複式洋房

isisbaby 發表於 19-1-12 01:33
真係好唔捨得。
8週發現胎停左係6週。等左一個禮拜琴日再照結果一樣。
我今朝都開始用藥,痛左成日 ...

加油一起,你在醫院食定自己屋企,我琴晚今日不停喊,只訓3小時,同老公都仲未接受,喊到好攰,醫生開左俾我藥,想頭先食,但老公叫我休息一下,怕食左一流再喊,更傷身,希望今晚休息好D明天食

複式洋房

kching0830 發表於 19-1-12 01:42
加油一起,你在醫院食定自己屋企,我琴晚今日不停喊,只訓3小時,同老公都仲未接受,喊到好攰,醫生開左俾 ...

我係屋企食呀,老公請左假照顧我。
我上個星期醫生已經叫有心理準備,不過都喊左兩三日。
做第4次iui,終於成功,點知又甘,真係失望到極點。
最好朝早食呀,唔係真係成晚唔洗訓。

複式洋房

isisbaby 發表於 19-1-12 02:01
我係屋企食呀,老公請左假照顧我。
我上個星期醫生已經叫有心理準備,不過都喊左兩三日。
做第4次iui,終 ...

我老公依星期都唔做野,陪我在家食,睇住我,好怕之後得反我一個一起身無時無刻就喊,加油我地要回覆心情等他回來,伱係食一粒藥,定有6粒4小時一次,你今朝直到夜晚才流才有感覺是嗎?現在流了多少次?記得一起坐好小月

複式洋房

kching0830 發表於 19-1-12 02:08
我老公依星期都唔做野,陪我在家食,睇住我,好怕之後得反我一個一起身無時無刻就喊,加油我地要回覆心情 ...

有人照顧好啲呀,互相支持下。
我係食三日藥,每日三次,每次隔3個鐘,每次一粒放脷底溶。
今日第一日食,下午1點食第二次之後冇耐就開始痛同抹到少少粉紅色。食埋第三次,就開始流,初初都係少少係m巾,到9點左右流到成塊m巾都係。去廁所就feel到一舊舊野排出黎。衣家都仲有流,不過就似番啲正常m甘。

別墅

國民生產總值:826

我上個月剛經歷過好明白你心情,係好傷心難過,我由發現無心跳到自然排出只係2日既事。
希望你傷心過後可以重新振作,休息2星期坐小月,睇中醫調理好身體,小天使一定會再回來,但真係吾好喊咁多,我喊左3日發覺視力差左,希望你加油,老公支持係最大既幫助!

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.