懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

請問下,有無媽媽知道邊度有布買?
買1-2碼就可以,上網睇好多地方都唔會賣咁小
想親手車個可放尿布袋/奶粉奶瓶袋送俾朋友(準媽媽)
感激

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

料呀b 發表於 19-1-11 15:56
想親手車個可放尿布 ...

深圳東門咯,買一米左右返來做

複式洋房

2019勳章

回覆 Cindy曾 的帖子

深圳……我無歡樂咭

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

我覺得應該可以上網買。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

即使香港有實體店,我感覺都唔可以買咁少....

男爵府

料呀b 發表於 19-1-11 15:56
想親手車個可放尿布 ...

佐敦度有間賣布料既話就快光榮結業,不過唔知幾錢
深水埗就多布料賣

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主

深水埗大把~
欽州街小販市場(英文:Yen Chow Street Hawker Bazaar),又稱為深水埗布藝市場,俗稱「棚仔」,是香港目前碩果僅存的布料集中地,位於深水埗荔枝角道373號。小販市場早在1970年代開始有布販進駐,全盛時期共有190多檔經營。其後政府停發小販牌,而棚仔亦經歷了多次政府收地風波。2015年布販和義工成立了棚仔關注組,關注政府收地。如今(2018年)仍有50位經營者繼續在市場經營。

複式洋房

2019勳章

荃灣戴麟趾健康院後面嘅鱟地坊小販市場

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

北角有
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

複式洋房

2019勳章

感謝你哋嘅資訊
我上網搵下先,如果無就出去搵下

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊