懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

今日20週5天,照完結構後回家再重溫一次DVD,之後發現原來醫生無幫我睇到肺和肝,我宜家可以點做,突然間又book唔到下一個照結構,睇開的私家醫生又full booking (emoji)(emoji)(emoji)好無助。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

話姐去問下原來果個醫生。我又冇留意會唔會漏左。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Ting0523 發表於 19-1-11 21:26
今日20週5天,照完結構後回家再重溫一次DVD,之後發現原來醫生無幫我睇到肺和肝,我宜家可以點做,突然間又 ...

會唔會無問題已睇左?

複式洋房

2019新春慶豚圓

今日20週5天,照完結構後回家再重溫一次DVD,之後發現原來醫生無幫我睇到肺和肝,我宜家可以點做,突然間又 ...

其實打番電話問醫生咪得,應該相信醫生的專業。

男爵府

2019新春慶豚圓

係呀 問翻之前個醫生 應該無咁兒戲

複式洋房

2019勳章

haha748494 發表於 19-1-12 20:53
話姐去問下原來果個醫生。我又冇留意會唔會漏左。

打左去問,話有照到,報告都有寫明,只是無講到

複式洋房

2019勳章

lovelypowerpuff 發表於 19-1-12 20:54
會唔會無問題已睇左?

謝謝你安慰,今日打過去診所問,話份報告入面寫左話無問題,份報告好罕,唔係每部位列明

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

回覆 Ting0523 的帖子

咁你咪就可以安落D,產檢正常就安心喇。

複式洋房

2019勳章

haha748494 發表於 19-1-13 11:41
回覆 Ting0523 的帖子

咁你咪就可以安落D,產檢正常就安心喇。

謝謝你(emoji),我都係照完之後在網上睇到好多個醫生的負評先會咁擔心,宜家只希望啊B健康

大宅

2019新春慶豚圓

Ting0523 發表於 19-1-13 19:42
謝謝你(emoji),我都係照完之後在網上睇到好多個醫生的負評先會咁擔心,宜家只希望啊B健康
...

可以pm我係邊個醫生嗎?thx

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊