自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kit2004 發表於 19-1-17 11:25
抬佢落山我想全場歡呼都似

我地成個area都有歡呼

翡翠宮

小詠 發表於 19-1-17 11:02
上次劉華開SHOW, 都係講廣東話, 不過多唱左國語歌, 又唔見大陸人嘈聽不懂要回水..? 坐我隔離都是大陸人, ...

大媽可能係好憎張學友,所以來搞場

珍珠宮

小bie豬 發表於 19-1-17 02:50
我當時坐附近,個女人真係好騷擾,我都忍唔住嗌過去叫佢收聲,見佢最後比人抬走時影左幾張相,但影得唔清楚 ...

比我係食q佢一日唔肯講廣東話都唔好放佢落地
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

侯爵府

BKsquare 發表於 19-1-12 10:56
見到都登佢辛苦
係咁不停唱
都無停過

同問

心痛佢呀

未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

珍珠宮

回覆樓主:

大家有冇見到後生仔去睇? 我目測好少三十歲以下~

珍珠宮

KTKTKT5 發表於 19-1-19 09:56

少, 其實而家後生仔女唔多識四大天王

我個仔16歲啦, 唔係幾熟張學友, 所以我買埋佢飛佢唔肯陪我睇

所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

子爵府

燈光舞台效果非常出色,換了很多套衫,好靚好華麗
學友演出太精彩,估唔到咁跳得,連 dancers 超正
唔係忠粉,都投入到揮足三小時螢光棒!

公爵府

MagDog 發表於 19-1-16 23:51
22行絕對唔差如果唔係側的話。全部照顧晒四面觀眾,唱medley 升起了通常就係紮角位。 680直頭所有stage gr ...

請問 $68O blue zone 25行 位置如何呢?

公爵府

佢地唔識欣賞

翡翠宮

littlemelody 發表於 19-1-19 11:43

25行,咩段數? 25行都好睇呀

翡翠宮

beebeeiloveyou 發表於 19-1-19 10:25
燈光舞台效果非常出色,換了很多套衫,好靚好華麗
學友演出太精彩,估唔到咁跳得,連 dancers 超正
唔係忠 ...

講野又風趣。唔好忘記,佢一個人,冇人同佢夾。我台灣朋友好鍾意睇五月天演唱會。就係喜歡聽佢地講野,吐嘈。 如果張學友夾哈林,應該笑爆。夾渣渣輝都唔太好笑。張家輝演戲好笑,本身唔太風趣。

張學友跳晒四面台。仲咁多舞曲。咁密不透風的rundown. 真係唔容易

翡翠宮

小詠 發表於 19-1-19 10:12
少, 其實而家後生仔女唔多識四大天王

我個仔16歲啦, 唔係幾熟張學友, 所以我買埋佢飛佢唔肯陪我睇

30左右都有觀眾入場, 少d. 35+啦..我都有韓文班同學仔30歲左右入場睇,part one and 再見篇都有睇。
如果16歲男生,最頂磅都係聽Eason..因為有新歌又多MV.
但今次呢個concert,張學友應該招攬到小小「新客」

水晶宮

MagDog 發表於 19-1-19 11:57
30左右都有觀眾入場, 少d. 35+啦..我都有韓文班同學仔30歲左右入場睇,part one and 再見篇都有睇。
如果 ...

我今晚睇第一場,好期待

珍珠宮

littlemelody 發表於 19-1-19 11:43

我坐blue zone 22行, 我覺得個位幾好, 唔算遠睇晒成個舞台好靚

翡翠宮

love2talk 發表於 19-1-19 12:06
我今晚睇第一場,好期待

我都係今晚睇呀!記住唔好買發光頭飾同螢光捧。帶著熱情,喉糖就可以

水晶宮

MagDog 發表於 19-1-19 12:32
我都係今晚睇呀!記住唔好買發光頭飾同螢光捧。帶著熱情,喉糖就可以
...

收到

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我多兩張飛叫呀仔(23yrs) 同佢gf去聽,佢話冇興趣都唔係佢年代

到我去現場又真係冇後生仔,對佢又真係覺悶。

公爵府

MagDog 發表於 19-1-19 11:48
25行,咩段數? 25行都好睇呀

50 段呀

公爵府

MagDog 發表於 19-1-19 12:32
...

Enjoy

公爵府

kit2004 發表於 19-1-19 12:41
我多兩張飛叫呀仔(23yrs) 同佢gf去聽,佢話冇興趣都唔係佢年代

到我去現場又真係冇後生仔,對 ...

你真喺好媽媽,好百有

首頁

尾頁

跳至