意見反饋
義工

自由講場 今日: 926|主題: 1017143

跳至
樓主: monchhichijoyce
女女中左甲流

大宅

國民生產總值:1967

2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
monchhichijoyce 發表於 19-1-12 12:20
食左特敏福會累嗎?我女中左甲流,次次食完特敏福15分鐘就訓著,正常嗎?
...

正常不過。

瑪瑙宮

國民生產總值:147464

2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

翡翠宮

國民生產總值:79642

HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
monchhichijoyce 發表於 19-1-12 12:34
我都比個女傳染左,我都食緊特敏福同其他傷風感冒藥,好慘

早日康復

侯爵府

國民生產總值:21400

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

祝早康復

大宅

國民生產總值:1166

2019勳章

回覆樓主:

多謝大家關心,女女尋晚食埋最後一次特敏福,胃口同精神已經好左好多,希望佢快啲回復返之前咁我就安心晒,我自己都退晒燒,不過都成日暈陀陀咁,希望自己都快啲好返,好想帶呀女出去曬下太陽,希望大家都小心啲,大人細路中左都一樣咁辛苦。

男爵府

國民生產總值:7946

回覆樓主:

我仔岩岩都中左甲流 食完5日特敏福, 食左第一次好快退到燒, 之前唔知係甲流, 食退燒藥食完都係39, 嚇死我了 .

我第二日早上帶阿仔睇e生, 9點幾睇到下午2點半。 所以要半夜3點起身餵藥食, 真係拿我命3000呀!

祝福快d好返!

大宅

2019勳章

dordorcat 發表於 19-1-13 09:13
我仔岩岩都中左甲流 食完5日特敏福, 食左第一次好快退到燒, 之前唔知係甲流, 食退燒藥食完都係39, 嚇死 ...

我女都要食左3日特敏福先退晒燒,成個過程大家都好辛苦,希望以後都要健健康康。

男爵府

國民生產總值:7501

2019勳章

monchhichijoyce 發表於 19-1-12 12:20
食左特敏福會累嗎?我女中左甲流,次次食完特敏福15分鐘就訓著,正常嗎?
...

請問有無打流感針?

大宅

2019勳章

koalachan2002 發表於 19-1-13 09:47
請問有無打流感針?

12月尾打左第一針,今個月尾打埋第二針

男爵府

國民生產總值:7501

2019勳章

monchhichijoyce 發表於 19-1-13 10:10
12月尾打左第一針,今個月尾打埋第二針

流感針唔係打一針既咩?

侯爵府

國民生產總值:24951

醒目開學勳章 畀面勳章

koalachan2002 發表於 19-1-13 10:28
流感針唔係打一針既咩?

9歲以下 & 首次接種要打兩針

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.