意見反饋
義工

自由講場 今日: 701|主題: 1017138

跳至
樓主: umama
懷舊小食  

大宅

國民生產總值:1040

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

蛋花酥咩味架?花生?

珍珠宮

國民生產總值:49366

2019勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

美味

侯爵府

國民生產總值:23221

2019勳章

回覆樓主:

食過

伯爵府

國民生產總值:18074

2019勳章 瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

真係好懷念

子爵府

國民生產總值:10924

好媽媽勳章

呢個勁中意食

珍珠宮

國民生產總值:49916

2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

umama 發表於 19-1-12 22:57
今日竟然見到,好開心
食過既jm , 千祈唔好出聲

仲有一隻㗎,我至愛,家興有得賣

珍珠宮

國民生產總值:49916

2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

twotigers 發表於 19-1-13 00:07
花生酥仲有得買,唔難搵,我最想食返以前國貨公司果隻花生糕,唔知而家仲有無
...

家興有吖

珊瑚宮

國民生產總值:119669

2019勳章

前幾日行家興見到。

子爵府

國民生產總值:10900

曾經食到喉嚨痛
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

大宅

國民生產總值:1130

2019勳章

大宅

國民生產總值:1103

回覆樓主:

現在食都好食

別墅

國民生產總值:788

回覆樓主:

珍珠宮

國民生產總值:32490

2019勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

究竟我是誰 發表於 19-1-13 08:05
家興有吖

搵日去睇睇。

公爵府

國民生產總值:29598

2019勳章

究竟我是誰 發表於 19-1-13 08:05
家興有吖

我附近間家興要過五關斬六將先入到去買,出去俾錢又再過關斬將,所以我唔多去家興,你唔講我都唔知 唔該晒

男爵府

國民生產總值:5693

大宅

國民生產總值:1130

回覆樓主:

花生蘇就未食過
蛋花蘇好味

象牙宮

國民生產總值:201411

2019勳章

twotigers 發表於 19-1-13 11:07

我附近間家興要過五關斬六將先入到去買,出去俾錢又再過 ...

家興好似有金執咁

子爵府

國民生產總值:12201

twotigers 發表於 19-1-13 00:07
花生酥仲有得買,唔難搵,我最想食返以前國貨公司果隻花生糕,唔知而家仲有無
...

係咪圓碌碌,比棋子大小小,好香花生味,冇見好耐了

公爵府

2019勳章

Poyau 發表於 19-1-13 11:29
家興好似有金執咁

話啲嘢平啲,但我覺得唔係平好多

公爵府

2019勳章

laiyee6121 發表於 19-1-13 11:36
係咪圓碌碌,比棋子大小小,好香花生味,冇見好耐了

國貨公司賣果啲唔係圓形,係長方形,類似圖片,好似花生酥咁上下大小,有透明紙包住,一條4~5個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.