美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

發覺呢度好似好小jm講Uone Hifu,不如等我分享下。本來諗緊做邊種hifu瘦面去雙下巴,咁啱有friend做咗Uone效果幾好,最緊要唔貴,5千蚊做曬面連頸, 仲要無限線 ,咁我又走去試下。 美容師解釋呢隻hifu 有三種功效: 1) 4.5mm頭直達筋膜層幫助燒脂, 2) 3mm頭 刺激collagen,3)1.5mm頭去紋。去到先知原來呢隻hifu唔使搽麻醉膏。一開始佢幫我洗面,然後用白色筆响我塊面畫咗幾下, 然後搽gel,就開始打hifu啦。 初初都驚會痛,不過佢開頭會教低d度數等我習慣咗先再較高度數。其實唔係想像之中咁痛。好似比橡筋彈咁,感覺痺痺地,打到近骨位感覺會強啲,打額頭,近顴骨,近腮骨會有啲痛,不過嗰種痛接受到嘅

男爵府

回覆樓主:

最後我打咗620幾線,打完塊面覺得熱熱地,不過冇紅冇腫。反而第二日牙骹位有啲腫同埋撳落去有啲冤嘅感覺。不過蘋果肌望落好似提升咗,但係塊面就未覺瘦。可能要等消咗腫效果先會明顯。仲有原來打完hifu要敷多啲保濕mask。過多幾日再睇下點。

大宅

jolin123 發表於 19-1-13 10:38
最後我打咗620幾線,打完塊面覺得熱熱地,不過冇紅冇腫。反而第二日牙骹位有啲腫同埋撳落去有啲冤嘅感覺。 ...

pls pm details

男爵府

請問一個療程係做幾多次?

男爵府

hitori 發表於 19-1-13 18:42
請問一個療程係做幾多次?

基本上做三次, 但係美容師話睇情況。 好似我咁佢話我下次可以局部做, 淨係做下半面去雙下巴瘦面 ,之後再睇下情況如果塊面已經消咗脂,可以選擇做其他機做番firming就得

男爵府

cwt721 發表於 19-1-13 11:50
pls pm details

pls check

大宅

jolin123 發表於 19-1-13 10:37
發覺呢度好似好小jm講Uone Hifu,不如等我分享下。本來諗緊做邊種hifu瘦面去雙下巴,咁啱有friend做咗Uone ...

Uone好耐啦部野,而家會選擇去做醫生

男爵府

clara_324 發表於 19-1-16 14:57

好耐㗎喇真係唔知喎, 咁你有冇做過?

男爵府

clara_324 發表於 19-1-16 14:57

我見個friend做咗效果幾好,最緊要係比起其他hifu呢隻好似冇咁痛, 我都幾怕痛, 而且價錢 唔算貴,所以試下

男爵府

回覆樓主:

報告下先, 塊面已經消曬腫,但係有某啲位㩒落去仲有少少冤冤地,不過皮膚望上去緊緻咗同光滑咗,而且兩邊面開始提升望上去好似開始見返V型面,雙下巴都緊緻咗,希望遲啲效果會更加明顯啦。 美容師話做完一個月後效果係最明顯,希望到過年嘅時候可以以V型面去拜年

子爵府

jolin123 發表於 19-1-13 10:37
發覺呢度好似好小jm講Uone Hifu,不如等我分享下。本來諗緊做邊種hifu瘦面去雙下巴,咁啱有friend做咗Uone ...

呢部出咗一排,五千面同頸幾貴。呢度有jm介紹一間做UONE不錯,都係二千多。

男爵府

思澄爸爸 發表於 19-1-17 12:00
呢部出咗一排,五千面同頸幾貴。呢度有jm介紹一間做UONE不錯,都係二千多。
...

無限線?

子爵府

jolin123 發表於
無限線?

洋房

...
我都想瘦面,請PM, please !

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

...

邊間?thx

男爵府

思澄爸爸 發表於 19-1-17 17:27

原來有平啲㗎?不過美容嘅嘢我都知出面實有其他價錢,有平有貴,但係呢間我之前做過Scarlet同Pico會有信心啲,因為始終呢啲療程都係有創傷性,搵返啲大嘅美容院做有保證啲。

男爵府

回覆樓主:

我之前講漏咗, 原價係五千蚊做曬面連頸連眼無限線,佢哋第一次做係有八折,即係4000蚊一次。美容師話一個月內可以用返呢個優惠價買多幾次都得。我而家都觀察緊個效果,如果效果ok我諗住月尾去買多兩次,都係4000蚊一次。因為佢話要做三次喎!

大宅

jolin123 發表於 19-1-19 13:24
我之前講漏咗, 原價係五千蚊做曬面連頸連眼無限線,佢哋第一次做係有八折,即係4000蚊一次。美容師話一個 ...

請問可pm details嗎?

子爵府

2024年龍年勳章

jolin123 發表於 19-1-17 10:40
報告下先, 塊面已經消曬腫,但係有某啲位㩒落去仲有少少冤冤地,不過皮膚望上去緊緻咗同光滑咗,而且兩邊面 ...

可以pm我嗎?

男爵府

littlehei2008 發表於 19-1-19 15:52
請問可pm details嗎?

send咗

首頁

尾頁

跳至