網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

有冇JM用過Iris嗰啲係咪實淨啲? Iris就人仔8xx, 冇牌子就5xx諗緊買邊款, 見過日本x都有但係淘寶個款就靚啲

大宅

減齡達人勳章 食得好勳章 親子王國15週年勳章

lala229 發表於 19-1-14 10:25
有冇JM用過Iris嗰啲係咪實淨啲? Iris就人仔8xx, 冇牌子就5xx諗緊買邊款, 見過日本x都有但係淘寶個款就靚啲
...

我都睇緊Iris櫃呀,Aeon同款要過千。希望有JM分享下,怕淘到假貨

象牙宮

...

冇鎖匙。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

333s 發表於 19-1-14 23:22
冇鎖匙。

我不需要有鎖的

大宅

回覆樓主:

Deleted

伯爵府

sk2sk2 發表於 19-1-15 09:48
Deleted

呢個牌子之前唔知喺Aeon定日本城見過,
原來五層大size都要899

大宅

lala229 發表於 19-1-15 09:56
呢個牌子之前唔知喺Aeon定日本城見過, 但係日本製嘅話應該冇咁平....

你打算買Iris係集運定直送到家?

伯爵府

sk2sk2 發表於 19-1-15 10:00
你打算買Iris係集運定直送到家?

如果買嘅諗住 集運

大宅

lala229 發表於 19-1-15 10:01
如果買嘅諗住 集運

留意集運應該會收體積重,會貴d

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

留意有機會會爛
我買過幾次,不同店買
最後果次2隻梗都有爛
退又麻煩
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

伯爵府

yellowhill@hk 發表於 19-1-15 10:43
留意集運應該會收體積重,會貴d

我諗住用點對點, 如果真係買嘅會再check清楚 運費, 謝謝!

伯爵府

lailaiha 發表於 19-1-15 12:19
留意有機會會爛
我買過幾次,不同店買
最後果次2隻梗都有爛

係呀, 我最怕呢啲 ! 所以考慮咗好耐買唔買好... 依家淘寶好多賣家見你用集運, 送返上去退貨會好麻煩, 試過買過嘢係壞嘅

大宅

我個iris 櫃係aeon買,用左4年仲好新淨,開關好順,冇買錯

伯爵府

pingaeid 發表於 19-1-15 16:32
我個iris 櫃係aeon買,用左4年仲好新淨,開關好順,冇買錯

thx

象牙宮

lailaiha 發表於 19-1-15 12:19
留意有機會會爛
我買過幾次,不同店買
最後果次2隻梗都有爛

裂, 坏, 厂家會補發的。
不需要退。
(厂家買了保險)
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

樓主,千色Iris五層櫃減價呀!$1199減到$599。可以唔使淘

大宅

...

tv魔,5層膠柜都係400有找

伯爵府

sk2sk2 發表於 19-1-17 08:45
樓主,千色Iris五層櫃減價呀!$1199減到$599。可以唔使淘

請問邊間分店見到? 等我上網睇下先 , 謝謝你呀!

伯爵府

Gwing 發表於 19-1-17 08:53
tv魔,5層膠柜都係400有找

thx

大宅

lala229 發表於 19-1-17 09:14

請問邊間分店見到? 等我上網睇下先 , 謝謝你呀!

今日頭條。

首頁

尾頁

跳至