跳至

首頁

尾頁

大宅

就快 2歲生日啦! 我仲未諗到點樣同個女慶祝, 你地有嘜好提議? 我有諗過去 disneyland 吃自助餐, 但我屋企+我老公屋企成排人, 我又怕好混亂! 淨係屋企攪, or 屋苑的會所攪呢? 但是, 會所又沒有什麼娛樂設施, 都仲未決定. 下星期就到. 點好呢? 有冇好建議? 過d橋來吧!

伯爵府

今年我會同亞女響會所攪生日會.約 一d 小朋友一齊嘈嘈吓咁.

大宅

lamfanny,

我已經訂咗位去迪士尼慶祝,會去餐廳食自助午餐(因為晚餐太貴,o甘Q又係母親節我有年票都唔可以用discount優惠),跟住就去迪士尼玩一日,我o地無預期他人,因為肥淇o甘Q今年生日係母親節我o地倆母女一齊慶祝,至于6299同我屋企o個邊都係好多人,而且我6299比較專統已經同肥淇慶祝咗農歷生日啦。

禁止發言

大宅

晴晴生日果日就係去豬仔遊
唔知之前一日(1/5) 有什麼好計劃??

大宅

Nothing really planned. Just dinner with family member.

複式洋房

新曆生日C6話去食自助餐,咁我諗住農曆生日就在家焗個蛋糕 咁囉

大宅

多謝各位的分享.

我完全忘記了母親節啊! 自己唔慶祝事少, 忘記我呀媽就事大啊! 多謝Smallpigbb提醒!

同老公商量過, 應該係屋企攪lu , 方便自在d!

別墅

Me too! I've booked a room in disneyland hotel.
Panda ba don't want me to hold birthday party with family. That's why I plan to go to disneyland where he doesn't like it!!!

原帖由 Smallpigbb 於 09-4-23 09:36 發表
lamfanny,

我已經訂咗位去迪士尼慶祝,會去餐廳食自助午餐(因為晚餐太貴,o甘Q又係母親節我有年票都唔可以用discount優惠),跟住就去迪士尼玩一日,我o地無預期他人,因為肥淇o甘Q今年生日係母親節我o地倆母女一齊慶祝,至于6299同 ...

大宅

生日0502正日和一大班豬仔豬女慶祝 (一天團)

又提早星期日BBQ 慶祝,

仲成日吃蛋糕(MAMI 焗), 唱唱生日歌吹蠟燭
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

我都係book前一日住disney, 連玩兩日,之后下午出番黎同兩家人食飯 , 2 號就同大家一日遊 yeah !!!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

仲未唸到點慶祝 因為爸爸話搞乜樂樂都係跑黎跑去, 失禮人...

大宅

咁可以係公園, 遊樂場, 運動場攪
原帖由 fishmum 於 09-4-24 23:01 發表
仲未唸到點慶祝 因為爸爸話搞乜樂樂都係跑黎跑去, 失禮人...

大宅

係公園, 遊樂場, 運動場攪又幾得意bor, 到時個真係阿崩叫狗, 越叫越走

原帖由 isaacim 於 09-4-25 00:14 發表
咁可以係公園, 遊樂場, 運動場攪

大宅

生日前一個禮拜會同屋企人在家慶祝, 生日正日諗住一家三口去迪迪尼玩

男爵府

畀面勳章

原本今日約左親朋戚友+一班小朋友o係樓下開bbq生日會, 點知天公不造美, 惟有改期。

大宅

聽日 26/4 PY 放學後 約左MAMI 的朋友, 兩個哥哥仔,

一個BB女 BBQ , 希望天氣好 D, 如果下大雨, 就將D BBQ 野係屋內大食會

至於正日, 有幾十個BB一齊慶祝,

因為去一天豬仔團呀~~~

天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

生日前幾日應該同囝囝喺台灣過, 正日會同2家人一齊食飯!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

Agreed!

原帖由 phoebe37 於 09-4-25 12:49 發表
係公園, 遊樂場, 運動場攪又幾得意bor, 到時個真係阿崩叫狗, 越叫越走

大宅

生日係星期六, annual pass 唔 pass, 所以應該會提早兩天去disneyland hotel住番晚.

首頁

尾頁

跳至