興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下p20 pro 會唔會lag, 我好想買黎幫女女影靚相,但見dc fever d人話部機得相機靚,其他方面完全唔掂,用多幾個月仲會lag tim. 想聽聽各位用家意見 ,值唔值得買,同部機有乜缺點...謝謝

子爵府

大叮噹 發表於 19-1-14 18:06
想問下p20 pro 會唔會lag, 我好想買黎幫女女影靚相,但見dc fever d人話部機得相機靚,其他方面完全唔掂, ...

缺點好似美國佬話齋, 隨時會畀中國政府監控

優點影相絕對係神級

缺點 除咗影相之外, 打機唔會夠高通cpu咁爽, 不過自從更新咗之後 已經ok

重點6000幾蚊我一定唔會買佢, 但華為學三星 唔會劈價, 如果香港行貨跌到四千蚊以下, 我都會買一部, 如果挨近 5000蚊,絕對唔會考慮

大宅

baby668 發表於 19-1-15 16:10
缺點好似美國佬話齋, 隨時會畀中國政府監控

優點影相絕對係神級

我主打影相,上下網同玩下candy crush.而家個價4800,因為我唔追新款,如果唔易壞,可以用翻幾年個價都接受倒.... 多謝你覆我

別墅

大叮噹 發表於 19-1-16 04:27
我主打影相,上下網同玩下candy crush.而家個價4800,因為我唔追新款,如果唔易壞,可以用翻幾年個價都接受 ...

平左喎,好抵買,我朋友都買咗,影相真係好靚

http://bit.ly/DJI_MavicProV2

子爵府

大叮噹 發表於 19-1-16 04:27
我主打影相,上下網同玩下candy crush.而家個價4800,因為我唔追新款,如果唔易壞,可以用翻幾年個價都接受 ...

邊度賣4800全新行貨?

大宅

baby668 發表於 19-1-16 11:34
邊度賣4800全新行貨?

係澳洲嘅網上商店,AUD864,差不多hkd4800。

子爵府

大叮噹 發表於 19-1-16 12:05
係澳洲嘅網上商店,AUD864,差不多hkd4800。

唔係香港行貨, 強烈唔建議買, 唔通壞咗攞返去澳洲整咩

大宅

baby668 發表於 19-1-16 13:36
唔係香港行貨, 強烈唔建議買, 唔通壞咗攞返去澳洲整咩

因為我暫時住澳洲,所以會係翻澳洲買。

子爵府

I went to see the phone yesterday, really liked it!
心盲最可怕。

男爵府

我睇中呢部,想買

男爵府

回覆樓主:

我都諗緊華為邊部好

大宅

回覆樓主:

最後我買左mate 20,因為減價,同p20pro同價,不過其實我覺得p20pro 影d相靚d.但mate20有廣角,同埋新d..

大宅

回覆樓主:

張相係琴晚影出屋外,放大依然見倒d大廈,我已經好滿意,不過可能係我對相片要求唔算高....haha

侯爵府

茶走 發表於 19-1-21 00:53
我都諗緊華為邊部好

x2

侯爵府

大叮噹 發表於 19-1-21 05:45
最後我買左mate 20,因為減價,同p20pro同價,不過其實我覺得p20pro 影d相靚d.但mate20有廣角,同埋新d..
...

我都岩岩買左mate20 $4730, p20pro貴的$5470, 樓上舖現金價.
而家咁多apps 6GB/128GB先夠用, 影相功能仲研究緊, 暫時覺得唔錯.

大宅

purplechung 發表於 19-1-23 11:37
我都岩岩買左mate20 $4730, p20pro貴的$5470, 樓上舖現金價.
而家咁多apps 6GB/128GB先夠用, 影相功能仲研 ...

相機真系好正,我而家日日影好多相...haha

男爵府

2023年兔年勳章

想問下p20 pro 會唔會lag, 我好想買黎幫女女影靚相,但見dc fever d人話部機得相機靚,其他方面完全唔掂, ...

吓!華為衣家比人吿緊喎!正式起訴大大話話有成23條罪名, 用用吓爆炸就唔係咁好啦咁牙煙!

珍珠宮

虎到金來勳章

saming999 發表於 19-1-30 14:50
吓!華為衣家比人吿緊喎!正式起訴大大話話有成23條罪名, 用用吓爆炸就唔係咁好啦咁牙煙!
...

唔明華為比人告同手機爆炸有咩關係。。

男爵府

2023年兔年勳章

SARIDON 發表於 19-1-31 17:46
唔明華為比人告同手機爆炸有咩關係。。

華偉成班大話精,欺騙四間跨國銀行,隱瞞違反美國對伊朗的禁運制裁。大佬,連HSBC, FBI 都夠膽呃喎,仲衰過爆炸,我就唔敢買啦!

男爵府

2023年兔年勳章

衣家風頭火勢,真係勸你唔好買華為。一陣捲入去啲不知名政治漩渦,真係仲衰過爆炸皮外傷!

首頁

尾頁

跳至