自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

單數數字台,由大半年前已經打黎同我講續約優惠,攪到我仲以為自己記錯合約日子。

仲有2個月到期,隔日打黎問續唔續,我劃一答案係搬左之後屋內收唔到signal, 講左大半年都無改善,所以唔考慮續約。次次都話mark低,隔日又用唔同電話號碼打黎,真係好煩。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

仲有兩個月,不如你盡快轉台啦!你轉左就唔會再打俾你架啦!

男爵府

回覆樓主:

我之前試過,每日打黎問續約,真係好煩,最後轉左台,以後都5用數字台!

珍珠宮

回覆樓主:

個個網絡都係咁,我固網電話同手提有成半年都未滿約,一星期打幾次嚟,依家見非自己電話簿內電話,一律唔聽。

子爵府

竇漪房 發表於 19-1-14 18:49
仲有兩個月,不如你盡快轉台啦!你轉左就唔會再打俾你架啦!

諗住轉去自由鳥,真係快手呢個星期處理。

大宅

我嗰陣都係,日日打黎,同佢講唔係機主都重日日打。再聽同佢講已轉台,都重繼續煩到冇得頂

子爵府

olkan 發表於 19-1-14 18:56
個個網絡都係咁,我固網電話同手提有成半年都未滿約,一星期打幾次嚟,依家見非自己電話簿內電話,一律唔聽 ...

我住村屋某公司做獨家,家居電話&寬頻仲有3個月約滿,無收過電話,幾大分別

最衰用2字頭打黎,唔敢唔聽

大宅

回覆樓主:

我係寬頻個邊 , 到期前幾個月仲要個個星期都keep住打黎。 手提搵你唔到,就打黎屋企搵你。仲慘過爭佢錢

呢頭話mark左唔再打黎,唔夠半個鐘又打黎sellmark左又話得一個月,下個月又會打黎提你繼約。

之後打番上台續約時順便投訴,佢話幫我mark以後不接受推擴電話,但日後合約到期唔會有通知。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

咁煩

Poyau    發表於 19-1-14 22:36

珍珠宮

奶奶都試過,不過忘記佢咩台,次次奶奶都叫姑仔/老公搞掂佢

珍珠宮

回覆樓主:

HKBx 都係啦, 日日打黎, 好彩小熊來電幫我節左, 有次手快快聽左, 條友問我地址是否依舊, 跟手就話同我做個簡短程序續約, 佢都痴孖筋, 又唔講幾錢又無問我同意, 價錢又貴過而家幾十蚊, 我話我要開會cut 左佢線

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

hkbx都係早半年就揾人續約

水晶宮

hnh_mami 發表於 19-1-14 18:32
單數數字台,由大半年前已經打黎同我講續約優惠,攪到我仲以為自己記錯合約日子。

仲有2個月到期,隔日打 ...

你滿約前兩個月先比佢地煩咪算好,我用123台,約滿前半年己日日打黎煩

子爵府

回覆樓主:

試左連續幾日 日日打三次以上黎,次次唔同人,依加badlist 晒佢d電話了

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

有同感真的很煩

子爵府

cherrieloy 發表於 19-1-14 23:25
你滿約前兩個月先比佢地煩咪算好,我用123台,約滿前半年己日日打黎煩

除左電話,仲有sms攻勢,不過可以當睇唔到。

如果電話日日打黎,我照實講好煩好disturb, 唔會續。

珍珠宮

回覆樓主:

cxl,5 月到期,11 月已經開始打黎煩,真係有半年

子爵府

回覆樓主:

me too日日打屋企吾聽打我手機輪住响次次閙爆過兩日又打認真煩有病

男爵府

zitzai 發表於 19-1-14 23:53
cxl,5 月到期,11 月已經開始打黎煩,真係有半年
ME TOO

首頁

尾頁

跳至