論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有乜野要注意?

大宅

講到結婚, 即係一定要返去.
佢工作表現如何? 值得為佢冒險嗎?
三個月無工人, 三個月後話你知唔返黎, 你應付得來嗎?
可以請定一個, 到步就比呢個返去, 到時先話佢知三個月後唔洗返黎.
如果等佢, 記得驗孕先開工.
我好幾年前個菲姐回鄉放假時結左婚, 好彩無懷孕, 但返黎之後發現老公同小三住左佢間屋, 一日喊苦喊忽要返去捉姦, 煩都煩死
個菲律賓男人娶佢, 只係想佢寄錢養佢同小三

裝睡的人喚不醒, 裝聾的人聽不聞

男爵府

回覆樓主:

新婚後立即回香港做野多數出事...
準備定plan b.

水晶宮

回覆樓主:

如果份工 可容許員工3個月唔返工, 即係個僱主唔多需要呢個員工。

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

考慮換人

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

揾定第二個好過。 3個月無工人, 使乜請工人。 而且分分鐘大埋肚番來等你比14周。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

同意, 會擔心回港後已懷孕的問題

首頁

尾頁

跳至