論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

炒印姐因為溝通唔到加蠢。咁叫朋友介紹個相熟agent請賓姐,話要識英文,個樣唔好衰。咁佢send咗張相俾我但冇CV,同佢電話interview, 問佢嘢可以答對。但收貨後發現又黑又瘦又醜,最大鑊連banana都唔識,佢話12歲就冇書讀,唔識英文,最慘係蠢,唔make sense 到一個㸃,我問佢㸃解你咁做,佢答:我都覺得得有D唔妥,我問佢㸃解唔問,佢儍笑(emoji)嚟咗個半月出水豆,睇醫生$600,保險只給$200,依家話牙痛,叫佢俾我睇,佢拆咗個假牙套,原來冇咗幾隻牙,個樣仲嚇人。D牙蛀晒,仲要之前俾牙醫磨平了牙齒,所以要剝都要開刀,保險只能claim $2000 包x光、檢查、剝牙,即係$2000以上又係我俾!激C我

男爵府

回覆樓主:

好可怕, 快啲炒。
CV都無純電話 interview 一定有古怪啦。都唔知係咪佢本人黎既, 又或者有人係背後教佢講。
咁而家炒左未?

子爵府

freakymama 發表於 19-1-15 00:39
炒印姐因為溝通唔到加蠢。咁叫朋友介紹個相熟agent請賓姐,話要識英文,個樣唔好衰。咁佢send咗張相俾我但 ...

幫佢整牙,有排整,炒佢算啦!

點樣對住两年?interview 冇得睇樣,有古惑,同你傾電話嗰個或者唔係工人本人

似係嚟医療旅遊

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

佢棚牙有排整。 快炒, 又一呃人bun.

大宅

如果因佢牙痛炒佢,會否構成岐視俾佢告?

大宅

Deutsche 發表於 19-1-15 19:00
如果因佢牙痛炒佢,會否構成岐視俾佢告?

唔會。實情佢根本幫唔到手又溝通唔到,仲留個冇用既人係度做咩

大宅

細姐姐 發表於 19-1-15 11:21
幫佢整牙,有排整,炒佢算啦!

點樣對住两年?interview 冇得睇樣,有古惑,同你傾電話嗰個或者唔係工人本 ...

佢勤力清潔,日日移開梳化吸塵洗地,依家我老公唔肯換,話兩個月換一個好甘,怕下一個更衰,至少呢個唔識英文,唔會玩嘢,叫我捱兩年,即係仲有一年十個月要嘔血!

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

佢嚟整牙定打工

首頁

尾頁

跳至