潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請教各位閃閃達人, 1.5ct石鑲四爪定六爪好睇D? 六爪係咪會遮咗D光冇咁閃?

伯爵府

回覆 colucolu 的帖子

有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

大宅

6爪睇落圓啲
4爪就望落方啲
我自己prefer 6

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

4爪後生d

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

4 爪
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

應6會實的

大宅

colucolu 發表於 19-1-15 10:05
請教各位閃閃達人, 1.5ct石鑲四爪定六爪好睇D? 六爪係咪會遮咗D光冇咁閃?

我like 4爪多d. Young d

大宅

colucolu 發表於 19-1-15 10:05

4爪好睇好多

wcpcelia    發表於 19-1-17 09:17

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

4抓,十字

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

4爪靚

大宅

4爪

侯爵府

vote for 4

子爵府

我買粒2卡時,一心想鑲6爪,但珠寶行建議4爪話更靚更大粒,我諗佢哋專業D,日對夜對

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

4爪靚好多

大宅

4 爪閃D,因為見多d 石 haha

子爵府

四瓜睇落大粒d

複式洋房

回覆樓主:

四爪好啲

首頁

尾頁

跳至