使用意見

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

之前打左既野,用電話無得編輯番,而家好似連電腦版都無左????
咁好唔方便啊??

update:
剛剛發現好似只係某D post無左,
呢個 post 有得喎??
點分架????

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

啲舖關閉咗就編輯唔到

JD930    發表於 19-1-16 11:56

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

shinku 發表於 19-1-15 11:49
之前打左既野,用電話無得編輯番,而家好似連電腦版都無左????
咁好唔方便啊??

你好,請問是哪一個主題 ? 一般而言,已被關閉及發佈時間太耐的,都不能編輯,謝謝 !

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

咁好唔方便啊??

我用電話,一向都有得編輯喎。

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

特派員 發表於 19-1-15 13:32
你好,請問是哪一個主題 ? 一般而言,已被關閉及發佈時間太耐的,都不能編輯,謝謝 !
...

這一個:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22234569

我可以留言啊,應該未關閉的?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

shinku 發表於 19-1-15 14:06
這一個:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22234569

請再嘗試看看可否編輯15#及16#帖子? 謝謝 !

珍珠宮

特派員 發表於 19-1-15 14:40
請再嘗試看看可否編輯15#及16#帖子? 謝謝 !

唔得啊,無左「編輯」既鍵。

其實我無需要「編輯」呢個 post 既,
係好奇問下咁

管理員

shinku 發表於 19-1-15 14:41
唔得啊,無左「編輯」既鍵。

其實我無需要「編輯」呢個 post 既,
你好,已找出原因,我們會將問題轉交技術員跟進,謝謝 !

珍珠宮

特派員 發表於 19-1-15 15:22
你好,已找出原因,我們會將問題轉交技術員跟進,謝謝 !

麻煩你們了

管理員

咁好唔方便啊??
你好,以上問題,現已修復完成,如再有任何問題,請聯絡我們,謝謝 !

珍珠宮

特派員 發表於 19-1-24 13:22
你好,以上問題,現已修復完成,如再有任何問題,請聯絡我們,謝謝 !
好的,辛苦你們了,謝謝

首頁

尾頁

跳至