自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

已經問左幾次,究竟BK幾時有好多人讚bob嫂至靚咁有趣?今次終於有出處,但睇晒條link都係一面倒彈嘅多,最多得少少人話佢胸好勁,但完全無人讚過佢靚喎有位jm話再之前有人讚bob嫂靚過徐子淇,我估都係得佢口中嗰位jm(會唔會其實係bob來?)咁講?就算有人附和,相信都唔多,(如果有link, 真係好想睇返原文有幾多人附和)點解可以演變到bk「好多人」覺得bob嫂至靚?仲要次次有post讚人靚,都會出現類似呢句「Bk jm覺得bob嫂至靚」,原來都市傳說真係咁來

最近間中睇下YouTube 入面有人分析都市傳說真偽,十個入面幾乎有九個都係因為人講我講而出現,搵返源頭,根本無呢回事

象牙宮

carmen0807 發表於 19-1-16 02:37
係咪呢個

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=15669365
唔記得咪呢張相啦!
只記得有人讚或者係曲線掛。

大宅

原來咁多搞笑野睇

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 19-1-15 18:49
《有無人話你似邊個明星或名人呢?》

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthrea ...

好勁呀你

Poyau    發表於 19-1-16 22:36

子爵府

yurijm 發表於 19-1-15 13:48
Bob嫂呢個其實係咪都市傳聞來?
成日見有jm舉例,話有人咁講咁講
我都算八,成日上來

唔係傳聞黎架, 你試下搵返以前講bob嫂既post, 每當有人踩佢, 就有一大班人衝出黎話佢靚過徐子淇

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

bu-b 發表於 19-1-16 07:50
已經問左幾次,究竟BK幾時有好多人讚bob嫂至靚咁有趣?今次終於有出處,但睇晒條link都係一面倒彈嘅多,最 ...

人雲亦雲,多的是⋯⋯

男爵府

畀面勳章

愛美的媽媽 發表於 19-1-16 14:36
唔係傳聞黎架, 你試下搵返以前講bob嫂既post, 每當有人踩佢, 就有一大班人衝出黎話佢靚過徐子淇
...

我記得有人話"bob嫂樣子甜美", 邊個post唔記得喇,睇完就算架啦。

子爵府

joanie731 發表於 19-1-16 15:08
我記得有人話"bob嫂樣子甜美", 邊個post唔記得喇,睇完就算架啦。
我睇過既仲誇張 話佢身材好

首頁

尾頁

跳至