想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

第一次用紅D,有D問題想請教~

唔好意思,D記錄有D混亂,因為有時係公司CHECK,有時係屋企CHECK

我大約3,4號黎完M,之後就KEEP住用紅D CHECK
去到7號,條線好淡9號,條線深左少少
11號,條線好深,但未夠對照線咁深 (第二幅圖)
12號 (無影相), 我原本以為條線會更深,但點知變返好淺
14,15號,條線淡淡的

下圖為11 JAN:

想請問係咪即係11號已經排左呢?

我之前用過D排卵計算機,打左對上一次PERIOD START DATE, 加CYCLE天數
計到17號排卵,呢D排卵計算機係咪唔可以作準的?

別墅

wintermamamama 發表於 19-1-15 14:51
第一次用紅D,有D問題想請教~

唔好意思,D記錄有D混亂,因為有時係公司CHECK,有時係屋企CHECK

有機會11號排左,深粗要幾小時驗一次

大宅

Crystalphl 發表於 19-1-15 18:42
有機會11號排左,深粗要幾小時驗一次

係排前嘅兩日dodo有無機會架?
11,12號都有dodo,不過俾個囡打斷左,未交到功課
唉,望穿秋水先等到排,竟然無喺最深嗰日交功課

伯爵府

wintermamamama 發表於 19-1-15 20:29
係排前嘅兩日dodo有無機會架?
11,12號都有dodo,不過俾個囡打斷左,未交到功課
唉,望穿秋水先 ...

排前2日有機㗎,我知道有JM排前4日做過,一心諗住食白果,到DD前驗到紅D勁深,驗孕棒有控。

大宅

ipcs 發表於 19-1-15 20:54
排前2日有機㗎,我知道有JM排前4日做過,一心諗住食白果,到DD前驗到紅D勁深,驗孕棒有控。
...

好鼓舞
我以為完全無機
因為湊住個歲半嘅女,好攰,無乜dodo
難得dodo,個女又喊醒左,安撫完大家已經無心思繼續,好無奈

首頁

尾頁

跳至