美容扮靚

跳至

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

仙姐想請教下你
打COMBO同BTL會相隔幾耐?
係咪輪住打一次COMBO再打一次BTL再重覆?

水晶宮

wing_tt 發表於 19-2-3 01:20
仙姐想請教下你
打COMBO同BTL會相隔幾耐?
係咪輪住打一次COMBO再打一次BTL再重覆? ...

最短都3星期囉
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

大宅

celiaroyfamily 發表於 19-1-31 20:53
佢話未做過的療程仍有八折

未做過的療程,不能同時享有8折與及送水原互生!

大宅

2019勳章

想問吓aplus 有冇pico 做㗎?

大宅

Dreamingday 發表於 19-2-3 11:32
想問吓aplus 有冇pico 做㗎?

無!

男爵府

cinda72. 發表於 19-2-3 01:56
最短都3星期囉
咁我都隔3星期
問左做PICO同BTL個2間野都話隔2星期就得
但我覺得好似密左D...
多謝仙姐

水晶宮

wing_tt 發表於 19-2-3 13:42
咁我都隔3星期
問左做PICO同BTL個2間野都話隔2星期就得
但我覺得好似密左D...

我唔會咁密架,除左補濕既facial 啦
始終高能量野,隔d時間會好d
補濕就唔緊要,做密d都得,而且做左咁多,總括黎講,補濕先最重要,而且想做既機效果好,必定要注重補濕

wing_tt    發表於 19-2-5 13:39

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

係A+做開1064夾 Hydrafacial,現又想試水原互生,想知1064搭Hydrafacial+TNS 好D? 定1064搭水原互生好呢?

希望同1064一齊做,保濕D,無咁乾

大宅

carolyktong 發表於 19-2-4 00:07
係A+做開1064夾 Hydrafacial,現又想試水原互生,想知1064搭Hydrafacial+TNS 好D? 定1064搭水原互生好呢? ...

淨做水原互生都$3000, 與hydra + TNS都差距好大!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

issactmaria 發表於 19-2-4 06:23
淨做水原互生都$3000, 與hydra + TNS都差距好大!

宜家不是有$1000 試做嗎?
心思思想試!

大宅

carolyktong 發表於 19-2-4 09:39
心思思想試!

好似無$1000試做,要買滿$7500 treatment才送3次!

子爵府

哦,是嗎?
見前面 JM 説可以加$1000 試做!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

carolyktong 發表於 19-2-4 10:06
哦,是嗎?
見前面 JM 説可以加$1000 試做!

今個月都有優惠吖

大宅

issactmaria 發表於 19-2-4 09:47
好似無$1000試做,要買滿$7500 treatment才送3次!

今個月都仲有+$1000呢個優惠吖

大宅

carolyktong 發表於 19-2-4 00:07
係A+做開1064夾 Hydrafacial,現又想試水原互生,想知1064搭Hydrafacial+TNS 好D? 定1064搭水原互生好呢? ...

我剛剛就係做完1064+水原互生

再fu 埋水晶晶

不過我都係因爲有體驗價先會做

大宅

carolyktong 發表於 19-2-4 09:39
心思思想試!

原來你説得對的,不過我記得治療師説水原至少要做3次才有效!因水原是底層修復及補水,所以做完係無hydra+TNS 噤明顯感覺到保濕!

子爵府

bin 發表於 19-2-4 15:51

我剛剛就係做完1064+水原互生

水晶晶係你自己加做定係連埋的?
做完感覺如何?夠保濕嗎?

子爵府

2019新春慶豚圓

仙姐,我想收緊雙下巴,虎紋,眼肚,是否用新客優惠八折做hifu至抵? Thanks

水晶宮

wingyan008 發表於 19-2-4 21:15
仙姐,我想收緊雙下巴,虎紋,眼肚,是否用新客優惠八折做hifu至抵? Thanks
...

係呀,不過而家好似未做過既首次試做都有8折

子爵府

2019新春慶豚圓

cinda72. 發表於 19-2-4 21:51
係呀,不過而家好似未做過既首次試做都有8折

過左年去問下先thanks

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊