在職全職

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 19-1-18 15:46
真豬都無咁真架,我對太后既真心真係日月可鑑架
哀家識用PAT測真心

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 19-1-18 15:47
皓蘭傳呀
哀家哈日韓, 好少睇清劇哇

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 19-1-18 15:48
我PAT會記低

原來你pat係你秘書

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 19-1-18 15:50
哀家識用PAT測真心

太后幾時改左用下半身唸野架

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 19-1-18 15:55
原來你pat係你秘書
有咩就同我PAT講

象牙宮

多利是 發表於 19-1-18 15:56
太后幾時改左用下半身唸野架
哀家要為下半生著想, 要多多利用下半身

先由諗野開始慢慢訓練

水晶宮

bylobb 發表於 19-1-18 15:52
哀家哈日韓, 好少睇清劇哇

點解呀太后? 您唔覺得好有親切感咩?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 19-1-18 15:56
有咩就同我PAT講

望住你個pat我突然吾記得想講咩

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 19-1-18 15:55
原來你pat係你秘書

水晶宮

bylobb 發表於 19-1-18 15:58
哀家要為下半生著想, 要多多利用下半身

先由諗野開始慢慢訓練

aiya..慢慢不可呀太后! 用下半身唸野巧危險架,您見D難忍就知啦! 加上太后您咁喜歡小鮮肉,更危呀,此事需3思3思架

象牙宮

多利是 發表於 19-1-18 15:58
點解呀太后? 您唔覺得好有親切感咩?
哀家都講過極少睇古裝劇, 古劇唔係我杯茶, 我較LIKE飲咖啡

清古裝劇我只係睇過幾套

一隻手嘅手指都數得晒

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 19-1-18 16:00
望住你個pat我突然吾記得想講咩
是否覺得好圓潤呢

雲母殿

bylobb 發表於 19-1-18 16:04
是否覺得好圓潤呢

係呀,可吾可以摸下

象牙宮

多利是 發表於 19-1-18 16:01
aiya..慢慢不可呀太后! 用下半身唸野巧危險架,您見D難忍就知啦! 加上太后您咁喜歡小鮮肉,更危呀,此事需3思 ...
咁哀家應如何安排下半身??哀家唔想日日食瞓ALL

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 19-1-18 16:04
係呀,可吾可以摸下
摸下好喇, 千奇唔好打

水晶宮

畀面勳章

htts 發表於 19-1-18 15:10
係呀, 過幾年, 我hubby應會離港,我女唔使講喇, 一向唔理我。 所以我最近c考緊自己60之後嘅洗費架 ...

你老公離港你唔係都會跟佢一齊咖咩

雲母殿

bylobb 發表於 19-1-18 16:07
摸下好喇, 千奇唔好打

忍吾住可能會met一下

水晶宮

bylobb 發表於 19-1-18 16:05
咁哀家應如何安排下半身??哀家唔想日日食瞓ALL

太后您遲D遷宮暹邏既話,日日去馬沙池咪得囉

水晶宮

畀面勳章

htts 發表於 19-1-18 15:23
YES,但佢可以揀早D 就退, 但無錢囉, 要橍到60

我大伯咪同你老公同部門嘅,佢仲有兩年退休 不過家陣已經過緊半退休生活,見佢隔個月就去旅行

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

靚豬豬 發表於 19-1-18 16:08
你老公離港你唔係都會跟佢一齊咖咩

del

首頁

尾頁

跳至