懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

2019勳章

我上個月18至23 m到完,但今日15號還未黎,是關我多數都早幾日來的,但到現在還未黎,有少量透明分泌!我25號do do完(但只外射中我下面位置),請問懷孕機會大嗎?現在用驗孕棒驗得出嗎?因近呢個星期好奇怪,因我平時食一碗飯,一碗湯已覺好飽,但現在好快會肚餓番,另外間唔中個肚會有少少扯住扯住嘅感覺!因新手對這方面既知識比較薄弱,連老公都無同佢講,所以想搞清楚先!謝謝各位

子爵府

2019新春慶豚圓

thor888 發表於 19-1-15 22:54
我上個月18至23 m到完,但今日15號還未黎,是關我多數都早幾日來的,但到現在還未黎,有少量透明分泌!我25 ...

去買支棒用晨尿驗驗,廿幾蚊解決問題

珍珠宮

2019新春慶豚圓

我上個月18至23 m到完,但今日15號還未黎,是關我多數都早幾日來的,但到現在還未黎,有少量透明分泌!我25 ...

你好急的話可用 Clear Blue 早上試。否則等多兩三日先試。

公爵府

2019新春慶豚圓

musiccisum 發表於 19-1-15 23:05
去買支棒用晨尿驗驗,廿幾蚊解決問題

係囉,驗下就知道喇

侯爵府

2019新春慶豚圓

驗下咪知lor, 我地個樣似驗孕棒咩?

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

freshrose 發表於 19-1-16 13:14

哈哈哈哈哈哈忍五住笑左出黎。。。。。

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

其實就算係真係懷孕,都五會甘快有甘多感覺出現ga,純粹係你自己肚餓啦,正常去驗孕就ok啦!

洋房

freshrose 發表於 19-1-16 13:14

笑左,認同,快買番支棒棒啦

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

25號都已經好耐喇,用驗孕棒驗下。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊