懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問 張耀昌醫生比孕婦開刀期係幾時?

37、38 或是39 週?
我見個個醫生唔同

子爵府

1010k 發表於 19-1-16 06:31

佢俾我37週5之後

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

佢比我38週打後... 我㨂左 38週1
大事化小, 小事化毛.........

男爵府

kmbb519 發表於 19-1-16 15:53
佢比我38週打後... 我㨂左 38週1

咁得意既?
原來每個人不同?

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

1010k 發表於 19-1-16 16:01
咁得意既?
原來每個人不同?

可能要睇bb情況,夠大就可以早d, 我估

複式洋房

我自己揀39週1

複式洋房

1010k 發表於 19-1-16 06:31

我早兩日問佢,佢比我揀38周或之後。
我揀左38周2

複式洋房

各位,被張醫生開左刀未啊?手勢如何?幾多天便無痛了?

珍珠宮

腰果仔 發表於 19-2-13 17:35
各位,被張醫生開左刀未啊?手勢如何?幾多天便無痛了?

我生左幾個月啦,張醫生手勢好好可以放心,我第二日落床行得快到比佢鬧 傷口唔痛啊,宮縮痛兩日..

子爵府

kmbb519 發表於 19-2-16 10:20
我生左幾個月啦,張醫生手勢好好可以放心,我第二日落床行得快到比佢鬧 傷口唔痛啊,宮縮痛 ...

我都就黎開,好驚

珍珠宮

musiccisum 發表於 19-2-16 20:07
我都就黎開,好驚

加油!張醫生開刀可以放心 佢又好手勢又貼心

子爵府

kmbb519 發表於 19-2-16 23:03
加油!張醫生開刀可以放心 佢又好手勢又貼心

咁就好

珍珠宮

musiccisum 發表於 19-2-17 01:47
咁就好

祝你一切順利

複式洋房

有沒有覺得張醫生好cool,講野好細聲,次次佢講完野,我都要問:乜話?😂😂佢再重覆講。。。

子爵府

腰果仔 發表於 19-2-21 13:10
有沒有覺得張醫生好cool,講野好細聲,次次佢講完野,我都要問:乜話?😂😂佢再重覆講。。。 ...

佢個style係咁 但如果你有啲咩唔舒服或者有野唔明問佢,佢會問得好仔細

複式洋房

有沒有覺得張醫生好cool,講野好細聲,次次佢講完野,我都要問:乜話?😂😂佢再重覆講。。。 ...

佢講野真係好細聲,感覺好斯文咁,不過佢真係一位好細心+好好人既好醫生,最唔好係每次都要等好耐

珍珠宮

sweet4dfamily 發表於 19-2-25 14:42
佢講野真係好細聲,感覺好斯文咁,不過佢真係一位好細心+好好人既好醫生,最唔好係每次都要等好耐
...

我都覺佢好細聲,又快,一輪咀咁,我睇親佢都成日 「下?」 佢係好上心的,又細心,但我覺得佢鐘意自己好詳盡咁檢查,但唔會講好多野present 出黎,所以會有媽媽覺得佢唔pro, 但試過佢(尤其係有問題)就會知道佢有幾有心同埋有幾caring

珍珠宮

初時我以為串串地,因為佢無乜表情,但睇多幾次先發覺原來佢勁搞笑!! 佢好鐘意面無表情咁講笑話,搞到我係咁笑 但佢忍得住唔笑的

洋房

佢在預產期前 2 週叫我揀

張醫生在你冇事冇幹時真係唔多講野嫁 唔知的以為佢HEA 睇 但其實佢唔係 我在懷孕時出左點狀況 一whatapps 佢 佢叫我即刻去診所搵佢 去到仲即刻叫姑娘叫我入去比我睇先 果時仲要係夜晚7 點幾

睇多幾次就會發現佢好好玩 有次產檢完佢問我去邊 係咪去睇戲 我話 去買野呀 佢又問 買咩呀? 我答佢 : 買樓 佢自己一路講一路笑話 : 嘩買樓緊要呀 快點行喇 跟住仲同姑娘講 : 你快手點安排佢比錢先

別墅

jacheng 發表於 19-3-1 12:50
佢在預產期前 2 週叫我揀

張醫生在你冇事冇幹時真係唔多講野嫁 唔知的以為佢HEA 睇 但其實佢唔係 ...

你地點有張醫生whatsapp ga?

首頁

尾頁

跳至