自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問有沒有Jm入左BK果網,睇睇下被彈出網頁?

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

雲妮鼠鼠 發表於 19-1-16 09:41
無啊

男爵府

2019新春慶豚圓

我有!iphone用戶唔知有冇關係

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

雲妮鼠鼠 發表於 19-1-16 09:41

我有彈出。
琴日開始都係咁,有時黑咗。我見使用意見都有人問呢啲問題

月光很美麗☺

大宅

莫失莫忘 發表於 19-1-17 14:45
我有!iphone用戶唔知有冇關係

我都系iPhone

大宅

crystal媽咪 發表於 19-1-17 14:51
我有彈出。
琴日開始都係咁,有時黑咗。我見使用意見都有人問呢啲問題
...

因為好似得我一個反影咋!

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

雲妮鼠鼠 發表於 19-1-17 17:18
因為好似得我一個反影咋!

故障報告嗰邊有兩個post ,(華為手機閃退)/(點解呢排又係咁)。 啲人用手機或者網頁版都有時上唔到
月光很美麗☺

侯爵府

回覆樓主:

近兩個月系咁,一日幾次
活在當下

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

經常彈,不過喺app

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

用電話 app 時會呀! 睇睇下就黑晒無反應

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊