自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

佢既美係另一種

男爵府

tiffybb 發表於 19-1-16 13:46
仲有而家身型個個都好粗壯...以前競技體操...d動作優美輕巧,運動員身形又靚...
...

日本個選手下半身都好扎實

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

力量型,有感染力,但腿短仲勁粗,美感直頭係負分

侯爵府

開心吸收勳章

只可以話勁, 但吾優美. 好似一個男子既爆發力.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

睇奥運,美國體操隊的女隊員,大部分都係粗壯型。

大宅

好勁呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔係好識欣賞
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

人自信係好CHARMING

珍珠宮

vanfersen 發表於 19-1-16 10:23
美國加州上周六舉行一個名為Collegiate Challenge的高校體操挑戰賽,四間高校UCLA、CAL、UC DAVIS以及MSU各 ...

以前美國體操選手Shannon Miller ,
體態輕盈,舞姿優美!

伯爵府

回覆樓主:

約好睇啊
佢發自內心既快樂令睇既人都開心

子爵府

熱血勳章 2016畫展勳章

回覆樓主:

勁度十足,音樂、動作、髮型、神情有別一般體操。覺得好似體操落D fusion,一路睇一路諗緊佢會唔會嚟個M J 嘅moonwalk同企系度大字馬嘅斜企

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

始終覺得 Nadia Comanaci , Olya Kobut 最優雅。
宜家體操墊全部裝彈弓,所以做到好高難度,以前冇。如果講宜家嘅話,我覺得 Komova 同眭祿自由操優雅。

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

美元體操隊員好興操大腿

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

勁牙!

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我好欣賞佢呢份自信美,好享受自己喜歡既運動,好有感染力!正能量的女孩子。

大宅

係勁,但唔靚
粗線條粗魯
優美欠奉
體態更加

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

好犀利

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

首頁

尾頁

跳至