網購天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

話發貨,物流兩天都冇顯示,物流慢左,數算到深圳集運一天都未可以簽收,你哋有呢啲情況嗎?年近歲晚係咪咁

大宅

2019勳章

luckyQ 發表於 19-1-16 16:39
話發貨,物流兩天都冇顯示,物流慢左,數算到深圳集運一天都未可以簽收,你哋有呢啲情況嗎?年近歲晚係咪咁 ...

你自己都講左啦,年近歲晚。

公爵府

wilson852 發表於 19-1-16 17:02

我都想問下你哋有冇咁嘅情況姐

公爵府

唔知點解都係問啲日常問題,唔知點解呢排啲人咁暴躁,又寸嘴

公爵府

可能最好唔好問嘢

別墅

2019勳章

luckyQ 發表於 19-1-16 17:06
唔知點解都係問啲日常問題,唔知點解呢排啲人咁暴躁,又寸嘴

哈哈,佢都唔係好暴躁啫,係有啲啲串咁啦

男爵府

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章

回覆樓主:

我估都係關就快新年事 多單
物流幾日冇更新
等左幾日先發貨
到睇一早簽收左 但集運又係夜晚先更新

大宅

2019勳章

貨件顯示昨天早上已經到咗東莞圓通分部,但竟然出現『因天气原因导致延误,敬请谅解』,一直未能派件最後一程同在東莞的的集運倉

公爵府

sluk 發表於 19-1-18 23:16
貨件顯示昨天早上已經到咗東莞圓通分部,但竟然出現『因天气原因导致延误,敬请谅解』,一直未能派件最後一 ...

買了多件過件用品,很多奇怪惜口延遲,發了貨2天沒有物流,可說快遞沒有掃描,快遞掉了件,扮唔知點解無物流顯示等。。。

子爵府

2019新春慶豚圓

我早一兩日的兩個淘寶訂單很正常,跟平時一樣。

侯爵府

luckyQ 發表於 19-1-19 07:01
買了多件過件用品,很多奇怪惜口延遲,發了貨2天沒有物流,可說快遞沒有掃描,快遞掉了件,扮唔知點解無物 ...
OH~會唔會個別快遞先咁呢?? 是哪一間?我發覺, 圓通同SF真係好快趣,超中意賣家用此2間..........

別墅

2019勳章

luckyQ 發表於 19-1-19 07:01
買了多件過件用品,很多奇怪惜口延遲,發了貨2天沒有物流,可說快遞沒有掃描,快遞掉了件,扮唔知點解無物 ...

我之前都試過
佢再拖您您大返佢轉頭同佢講退錢唔要

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

好多人宜家用淘寶辨年貨, 同埋因為過年期間大部分店都會休息, 起碼半個月無得淘, 所以宜家要起勢咁淘, 引致物流大煩忙

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊