自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

其實hana一出道我就覺得幾靚唔錯。唔明點解啲人咁憎佢。

大宅

喜歡及支持菊梓喬,有實力又正氣!

男爵府

欣賞佢唔驕傲!啲歌又好聽!其實佢算好彩,遇到伯樂,真係苦盡甘來!繼續努力,支持妳!

子爵府

親子王國15週年勳章

佢好似入行前有賺錢供佢個妹讀書,但阿妹唔生性冇攞筆錢去讀書。

經歷太多,唱嘅歌都有味道 d,佢唱小調歌好好聽。

吳若希個樣就係生在幸福中,唱 d 陽光歌會好聽 d。

公爵府

MrsSingSing 發表於 19-1-16 22:12
雖然拎最受歡迎女歌手好爭議,但從來冇討厭佢

其實另一個角度睇, 個頒獎禮個pool真係得嗰兩間唱片公司, 咁容祖兒唔攞, 兩間啲女歌手就真係只得菊夠班攞, 唔通俾泳兒/鍾舒漫咩。所以我又覺得外面啲人爭取嚟都嘥氣(唔係話你呀jm), 反正全香港都知tvb同四大反面, 只focus喺available嘅歌手入面, 佢真係最好。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唱歌好少少少少

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

我c6話佢唱但願人長久唱得好唏噓

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

emilmama 發表於 19-1-17 07:18
連登有佢虛報年齡大把野睇,乜都唔可以睇表面。

年齡,學歷,身高,家庭背景,大把偽人咁做啦

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

廷廷媽 發表於 19-1-17 08:49

本身個melody都改到好sad咁,所以有種唏噓感

男爵府

回覆樓主

佢就好,三十歲可以入行做歌星

大宅

廷廷媽 發表於 19-1-17 08:49

都係,聽完好心up,好多往事浮出來咁

不過我冇特別鍾唔鍾意佢,冇太大感覺,係歌好聽,反而有時仲覺得吳若希都幾真,唔妥就唔妥,唔使扮friend

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

個人一直也like她
連我的小朋友也喜歡她的歌

講直,軒仔也有人說他的歌不好,hana又點會冇批評呀⋯

伯爵府

kk300 發表於 19-1-17 08:58
都係,聽完好心up,好多往事浮出來咁

不過我冇特別鍾唔鍾意佢,冇太大感覺,係歌好聽,反而有時仲覺得吳 ...

真?假到嘔,你記得hana得獎後佢個笑容?好假兼不大方

水晶宮

melomame 發表於 19-1-17 09:07
真?假到嘔,你記得hana得獎後佢個笑容?好假兼不大方

講假佢都未夠班,容祖兒最高領導人

大宅

其實我覺得HANA唱歌OK,樣OK, 背景身世係可以為佢加分,發展可以再好啲,但成日提,佢有幾慘幾慘,好厭,比人感覺博同情

P.S. 至於個奬,唉!得啖笑!蜀中無大將......

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

男爵府

loloma 發表於 19-1-16 17:56
有經歷既人唱嘅歌另有一種味道,唔係個個人唱得到

加油

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

加油

伯爵府

Fion710 發表於 19-1-17 09:21

大宅

Fion710 發表於 19-1-17 09:21

首頁

尾頁

跳至