自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

在聖保羅男女校內,車場應該唔大,車速唔會快,司機撞到保母仲捲佢入車底,即場死了。幾嚇人!

cake05    發表於 19-1-16 21:31

象牙宮

回覆樓主:

RIP

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

新聞話司機倒車睇唔到有人係企左係車尾

珍珠宮

回覆樓主:

唔知係咪倒車時冇留意有人 rip

伯爵府

回覆樓主:

唉~

侯爵府

回覆樓主:

Rip

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

年尾流流! rip!

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

熱媽 發表於 19-1-16 18:26
在聖保羅男女校內,車場應該唔大,車速唔會快,司機撞到保母仲捲佢入車底,即場死了。幾嚇人!
...

子爵府

...

73歲仍當司機?是否太年長?

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

倒車從來都好危險,應搵人睇住

琥珀宮

...

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

...

倒車唔係有bb聲架咩?

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

回覆 熱媽 的帖子

RIP

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊