自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章

我以前那個年代沒這些檢查都一樣照過。我覺得自己到現在都有ADHD,關係不大,一樣長大

伯爵府

回覆樓主:

有好有壞,我仔女都係,但阿仔大十年,當個妹又進入亂咁嚟模式時,阿仔好理解個狀況,識得帶佢返出嚟,所以好多時阿仔教妹妹功課會易明啲啲,有時阿仔教到好似玩緊咁,但又教得佢明喎,我嘔少幾盤血㗎

男爵府

2018復活節勳章

加油

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

伯爵府

mameme 發表於 19-1-16 20:18
有好有壞,我仔女都係,但阿仔大十年,當個妹又進入亂咁嚟模式時,阿仔好理解個狀況,識得帶佢返出嚟,所以 ...

我三個前後相隔只有4年,嘔多幾盆血先夠洗

水晶宮

加油!世上無難事!他們會愛你的!
自由太多會令世人失去平衡

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

Hoining 發表於 19-1-16 20:40
不幸中嘅大幸,我家都係一門三杰,仲要一個麻煩過一個

我地要幫自己努力回血,因為多多血都唔夠嘔

伯爵府

回覆樓主:

媽媽加油!!

男爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回

得閒姨 發表於 19-1-16 20:43
我地要幫自己努力回血,因為多多血都唔夠嘔

請問你細女幾歲?
因我細女最近都確認咗專注力不足,我地見S位,但現係政府排緊隊睇,睇吓有咩療程可以幫到佢……

子爵府

得閒姨 發表於 19-1-16 19:57
細女今日見完精神科醫生,醫生表示佢同兩個哥哥一樣都係ADHD,佢仲跟多個抽動症,不過好彩唔嚴重,有藥食可 ...

傳言D人話食得藥或味精多喎!

珍珠宮

回覆樓主:

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

Sweetiess 發表於 19-1-16 21:05
請問你細女幾歲?
因我細女最近都確認咗專注力不足,我地見S位,但現係政府排緊隊睇,睇吓有咩療程可以幫到 ...

我女已經7歲啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

男爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回

得閒姨 發表於 19-1-16 21:08
我女已經7歲啦

食藥就可以改善? 有冇訓練課程可以上呢?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

全家ADD OIL!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

琥珀宮

回覆樓主:

首頁
12345...10

尾頁

跳至