自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

各位,我分享在在aeon買紅蘋果櫃的經歷!好嬲

我8號落單,到16號完全沒有一個電話聯絡,okay唔緊要,於是我打電話去送貨部問一問.
我只是想問一下,完全沒有打算罵人,但我一打去,就俾人惡言相向。

客服問我你單號幾多送去邊?
我答左佢之後,佢突然話:咩呀,送去啓業架你係。你等等啦
我真嚇呆左囉!無啦啦什麼啟業呀,唔通我自己住邊我自己唔知咩!

然後客服又回來罵我話:你頭打過黎,我咪話左俾知22號囉!你張單明明寫啓業!
我好嬲囉:我想更正佢,但佢竟然和我爭論

最後佢終於知道自己搞錯左,佢依然好串!完全無道歉!

好啦!咁幾時送?!佢話送之前會打俾我wow!

問一句答你一個字囉!好嬲!打去aeon 投訴都耐佢唔何!

我發誓我真係好聲好氣打去查詢一下者。受到咁既對侍!超級嬲!

勸大家唔好買佢d野!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

咁差?

Poyau    發表於 19-1-16 21:23

象牙宮

呢間應該係紅蘋果自己送貨,唔關aeon事,不過你可以投訴比aeon聽。

珍珠宮

回覆樓主:

你可以試下直接向紅蘋果投訴:

http://www.redappleoutlet.com/aboutus/%e8%81%af%e7%b5%a1%e6%88%91%e5%80%91/

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

客服咁火

子爵府

emmacsc7890 發表於 19-1-16 20:17
各位,我分享在在aeon買紅蘋果櫃的經歷!好嬲

我8號落單,到16號完全沒有一個電話聯絡,okay唔緊要,於是 ...

Aeon 送貨係咁差, 我都試過, 因爲送貨個電話比小熊來電block 左, 咁收唔到, 咁佢打家居電話, 居然話手提冇人聽, 送唔到貨, 但最攪笑係家居有人接, 佢又唔講係送貨

男爵府

呢間啲人係咁ga,我試過荃灣紅蘋果店問尺寸價目,啲態度都衰到死

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

veronica1210 發表於 19-1-16 21:35
Aeon 送貨係咁差, 我都試過, 因爲送貨個電話比小熊來電block 左, 咁收唔到, 咁佢打家居電話, 居然話手提冇 ...

雖然在aeon 買,但大部份電器/稼私/床褥/sofa都係記賣的公司/代理自己送貨的,唔關aeon 事。超市例外。
紅生果好鬼惡同寸,你有打過電話去問野就知。我問完之後,怕左呢間野。最後都係在Ikea 買。

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

咁可怕仲想買佢張床,都係去返海馬買算啦!

男爵府

當無買佢service ,只買左件貨。咁諗好啲。唔好勞氣

首頁

尾頁

跳至