自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

唔捨得

伯爵府

男爵府

佢同Mandy 咩事?唔續約?

子爵府

回覆 angelacch 的帖子

走吓一個又一個

男爵府

busyguide 發表於 19-1-16 20:40

拍緊新劇

伯爵府

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/282731/%E8%87%B4%E6%89%80%E6%9C%89%E6%84%9B%E9%81%8E%E7%9A%84%E4%BA%BA-%E5%8D%9A%E5%A3%ABmandy%E6%96%B0%E5%8A%87%E5%86%8D%E7%BA%8C%E5%89%8D%E7%B7%A3-%E9%80%A3%E8%A9%A9%E9%9B%85%E4%BF%82%E7%AC%AC%E4%B8%89%E8%80%85

博士 Mandy 調去拍正劇

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

拍第2套劇

寶石宮

2023年兔年勳章

RoseRose1980 發表於 19-1-16 20:42
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/282731/%E8%87%B4%E6%89%80%E6%9C%89%E6%84%9 ...

原來如此

男爵府

已刪除用户

回覆樓主:

水晶宮

回覆樓主:

希望佢地各自拍完正劇可以回家啦。 大小姐同Mandy先有火花

公爵府

好媽媽勳章

一齊主拍緊同一套劇,致所有愛過的人

伯爵府

畀面勳章

水晶宮

藍尾巴 發表於 19-1-16 21:39
拍完可唔可以回家 應該係英國讀完書啦。。。我唔想睇垃圾清

剛剛睇到Mandy ig, 佢話會儘快學成歸來, 希望係真啦

大宅

回覆樓主:

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實佢地而家都唔係主線, 早期就多戲份,
而家主要講大小姐, 紅藥水, 大家姐, 熊家, 大學果D

水晶宮

angelacch 發表於 19-1-16 20:29

博士ig話短暫離開咋

男爵府

藍尾巴 發表於 19-1-16 21:39
拍完可唔可以回家 應該係英國讀完書啦。。。我唔想睇垃圾清

Me too...垃圾清都唔好睇既,同大小姐冇火花

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

baby_yee 發表於 19-1-16 22:55
博士ig話短暫離開咋

係就好,根叔需要佢
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

首頁

尾頁

跳至