自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

想請教一下海馬床褥用家,
你們用緊邊隻型號?
價錢大約幾多?好用嗎?
Thank you!!!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

去hktv mall買, 平過門市, 我買咗2張,唔同款, 都好瞓

wcpcelia    發表於 19-1-17 10:32

大宅

happysmileha 發表於 19-1-16 22:28
去hktv mall買, 平過門市, 我買咗2張,唔同款, 都好瞓

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

好瞓,但會發霉,我買嘅時候個sales都講咗祳底好易發mo,因為佢trap咗人體濕氣,要勤啲turn張床祳,用咗四五年左右,真係發黑mo要丟

大宅

蕃薯仔媽媽 發表於 19-1-16 22:53
好瞓,但會發霉,我買嘅時候個sales都講咗祳底好易發mo,因為佢trap咗人體濕氣,要勤啲turn張床祳,用咗四 ...

me2. 搬屋後先開始用,一年後嘅夏天 個底就有少少黑mo,我仲以為新屋潮濕,諗住換張新,就去5同牌子門市睇下,去到海馬,都未話俾個sales聽我用緊海馬,佢自動波同我講,佢地d床褥會因為撒濕5夠快,好易發毛,佢話好多客都咁同佢講番

以後都5敢買海馬床褥鳥...

珍珠宮

回覆樓主:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21649019

珍珠宮

回覆樓主:

個價唔知仲岩唔岩,當參考

乳膠質感最舒服,但依個價,會買其他牌子,1500左右單人,就鑽石,雙面一硬一軟,hktvmall 平d,除非門市做特價

珍珠宮

回覆樓主:

如果去睇,要搵d大鋪睇,先有辦,荃灣千色匯果間係癈既,太細間,無show d貨出黎

男爵府

會發霉咁買sinomax會唔會好啲?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

想知小朋友想瞓海馬硬床褥,邊款抵用又舒服?謝謝

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊