二手市場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

全新未開封,正貨,$50/1支,有大量,$120/3支,自用送禮一流,我嫂法國直接入貨的

Fast trade才可少議,請專重別人貨品,不是賺錢商業用途,請勿過份議價,所有貨品都是全新或好新,全是環保價,因有些貨品我在其他地方也有拍,所以手快有手慢無!大家勿錯過!非誠勿擾!有意pm我,面交只限早上屯門及兆康西鐵站!面交唔得請考慮順豐到付,快捷安全又便宜,現有payme及支付寳付款功能,祝購物愉快!謝謝!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公爵府

luckyQ 發表於 19-1-17 07:25
全新未開封,正貨,$50/1支,有大量,$120/3支,自用送禮一流,我嫂法國直接入貨的

Fast trade才可少議, ...

$100以上可係屯門、觀塘面交,其他地點另議

公爵府

Up

公爵府

Up

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊