自由講場

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

好快就到新年喇,新年又點少得精緻奪目嘅利是封呢!國王決定推出數回快閃活動,送出 BK 豬年利是封,用嚟珍藏或封利是都一樣咁得!快啲入嚟玩啦~

快閃第三回,只要於 1 月 17 日上午 11 時前首 20 位喺本帖留言回覆同「豬」有關嘅恭賀新年語句嘅國民,即可獲得豬年利是封乙套!

得獎名單 (排名不分先後):
1 808280
2 50246419
3 09729loklok
4 angelacch
5 bonnie2013
6 chriswanwan
7 cindy618
8 hikiki
9 kurocat
10 laamling
11 lovebobo
12 Martin媽咪
13 miriamfans
14 mon_626
15 nat_tsangyy
16 shirleycsy
17 tietie_mama
18 Villa
19 Winmoon
20 大笨鐘

注意事項:

1. 參加者必須以回覆本主題、回覆/引用 本主題 1 樓形式發布留言。

2. 留言必須與「豬」有關的恭賀新年語句,與「豬」同音亦可。

3. 回覆發表後不可編輯或刪除,如曾編輯或刪除回覆即告失效,必須再次回覆參加,而失效之回覆會被刪除而不作另行通知。

4.【快閃】活動參加次數不限,惟國民於整個【快閃】活動期間最多只會獲贈利是封乙套。

5. 與參加活動無關的回覆會一律被刪除而不另行通知。

6. 得獎名單將於活動結束後張貼於本主題 1 樓,得獎者將會收到私人訊息 (pm),請查收並按指示於限期前填寫郵寄表格。

7. 我們會於 1 25 日或之前將利是封寄出,敬請耐心等候。

8. 請務必確認填寫正確的郵寄地址,如有任何郵遞失誤,請恕不設補寄。

9. 利是封不得兌換現金或轉售,一經發現,親子王國將禁止日後參與同類活動及保留追究法律權利。

10. 如有任何爭議,親子王國擁有最終決定權。

大宅

好媽媽勳章

中央情報員 發表於 19-1-17 09:40
好快就到新年喇,新年又點少得精緻奪目嘅利是封呢!國王決定推出數回快閃活動,送出 BK 豬年利是封,用嚟珍 ...

豬年幸福

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好快就到新年喇,新年又點少得精緻奪目嘅利是封呢!國王決定推出數回快閃活動,送出 BK 豬年利是封,用嚟珍 ...
豬年行大運

複式洋房

豬年大吉

大宅

豬籠入水

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

豬年好運

侯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

豬是順利呀
我地黎囉Babe

公民黨班9今日食左9糧未呀?

侯爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

豬年行大運

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

豬年大利

侯爵府

豬事如意

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

豬年好運

用戶要求終止服務

牛年勳章

豬年大吉
未經許可,請勿轉載

男爵府

親子王國15週年勳章

回覆 中央情報員 的帖子

豬年行大運

水晶宮

豬年好運

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

豬年大吉

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

豬年大吉

用戶要求終止服務

牛年勳章

豬年大吉
未經許可,請勿轉載

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

豬年行大運

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

豬籠入水,財源廣進
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

豬籠入水

首頁

尾頁

跳至