自由報料

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

買到咩俾我羨慕下
我去到見到人龍由樓梯上,兜去後面再沿斜路落返大街,起碼500人,即閃

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

好墟冚

大宅

好多人!
我見invitation話每人只限入一次

大宅

尋晚拿拿臨開咗premium九點入場

wcpcelia    發表於 19-1-17 14:40

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 KMALL特別版勳章

男爵府

係邊架

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 19-1-17 12:38
買到咩俾我羨慕下
我去到見到人龍由樓梯上,兜去後面再沿斜路落返大街,起碼500人,即閃

好彩冇去

水晶宮

szeszephoebe 發表於 19-1-17 14:38
係邊架

中環

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我見到已經調頭走
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

請問點先入到?係咪一定要有invitation先可以?

男爵府

開心吸收勳章

俾我就唔去了....排得隊來天都黑了.

複式洋房

今日9點半去到,條龍剛掂到樓梯口
全部85%off,但真係有d賣剩蔗feel
好多好醜,頸巾得返1款黃色印花薄身
如果想要Cashmere 或 classic款,可以唔洗去
銀包得返多花的款,約幾百至千幾,但真心唔靚
袋都係勁多印花的奶粉袋,乾濕褸好多紅色😰少量honey
鞋都搶曬咁濟,得返超高跟同boot
Staff會捉人影相,所以無影到相
因為昨日開左場員工sale,所以真無咩靚野剩
再加埋今日幾千人掃貨,去唔到唔洗可惜😂
報告完

wcpcelia    發表於 19-1-18 09:31

伯爵府

2024勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

仲諗住聽日去添,慳番

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

jasmineMM 發表於 19-1-17 16:37
今日9點半去到,條龍剛掂到樓梯口
全部85%off,但真係有d賣剩蔗feel
好多好醜,頸巾得返1款黃色印花薄身

謝謝
我只想睇下有無最classic 果條頸巾
好彩無損失

大宅

Ayashi 發表於 19-1-17 13:35
好多人!
我見invitation話每人只限入一次

想問問今日入左場買唔度嘢,聽日仲可唔可以入場?

珍珠宮

nori_lucy 發表於 19-1-17 16:22
請問點先入到?係咪一定要有invitation先可以?

門口有staff可以即時用平板登記

首頁

尾頁

跳至