親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

回覆樓主:

泰服體驗幫手著衫的人態度麻麻,無乜表情,就算放低小費都無乜笑容。算吧,自己開心便足夠,講真玩下無妨。
下午繼續睇廟,坐督督車,行夜市,睇夜景。其間見到有人坐大象遊城,嗰一刻強烈有種如能著泰服,坐大象遊城可以完成肥版天生一對內某段劇情

男爵府

醒目開學勳章

回覆樓主:

實境靚得多,是我影得差

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

大城好靚,我上年新年包車去過
I 大蚊豬   

男爵府

醒目開學勳章

回覆樓主:

8點多返回市區,行商埸,再去 terminal 21 食晚餐,想再去做番草本按摩,點知話無師傅,只能做腳十頭按摩,算了還是放棄返酒店瞓覺。返酒店途中,見到馬路對面有間 spa仍開鋪,便走過去睇下。本打算睇下OK的話book定明早做。點知問下問下就入左去做推油 。又係時間足,手勢唔 錯,幾舒服。

返酒店,睇咗一陣就瞓著。

DAY 3,又係食個簡單早餐,跟住出去行街,補下手信。返回酒店沖個涼,book車去機埸(450thb) 。

男爵府

醒目開學勳章

回覆樓主:

去到機埸,決心要找到上以次無時間去的 food court 買幾十 thb的芒果糯米飯。網上話food court 其實是員工飯堂,價錢平。去到之後先買代用卷,再用卷買食物。食物味道此想像中好,價錢平。不過地方細,坐位迫,唔適合太細的小朋友。

食完午餐,便踏上歸途。

男爵府

醒目開學勳章

fionlei88 發表於 19-1-17 17:29
大城好靚,我上年新年包車去過

大城真係幾靚,上年中咗(天生一對)毒後,好想去呢個地方。

珍珠宮

環保接龍勳章

wingchu 發表於 19-1-17 17:43
8點多返回市區,行商埸,再去 terminal 21 食晚餐,想再去做番草本按摩,點知話無師傅,只能做腳十頭按摩, ...
多謝分享
短短3日但行程豐富

首頁

尾頁

跳至