自由講場

跳至

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都有習慣保留,用黎對單,有需要時,拎單換野,唔要既,就當 memo 紙用

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

tsung    發表於 19-1-17 22:38

大宅

2019勳章

It really tells why more people having cancers and children with mental disorders. Very sad

伯爵府

伯爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

子爵府

回覆樓主:

一向都有,所以唔會俾小朋友拎收據,收銀最好都係帶手套

大宅

2019新春慶豚圓 MommyPanel勳章 2019勳章 KMALL特別版勳章

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

洋房

2019勳章

大宅

象牙宮

回覆樓主:

男爵府

2019新春慶豚圓

oceandeepsea 發表於 19-1-17 13:11
我都有習慣保留,用黎對單,有需要時,拎單換野,唔要既,就當 memo 紙用

做收銀既真係避冇可避

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆樓主:

有時買外賣會夾住啲嘢食度

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

怪獸青BB 發表於 19-1-17 13:29
一向都有,所以唔會俾小朋友拎收據,收銀最好都係帶手套
我想問 一下⋯⋯手套又會不會可能一樣有致癌物呢?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

siuman3317 發表於 19-1-18 00:10
有時買外買會夾住啲嘢食度
又係喎!⋯⋯酒樓點心籠夾著這類單,

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

唉,外國仲好多人放單入口

公爵府

回覆樓主:

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊