跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 2003年2月媽媽會PART 45

禁止訪問

子爵府

TWINS,
而家聰聰係識得用杯飲野的啦... 我諗慢慢TRAIN 一定得的..

大宅

Good afternoon!

LT:
多謝關心!心正好好多喇!

lunchtime4000 寫道:
Minnie,
心正好D嗎?

大宅

all:
上次生完,99同媽咪輪流陪月,佢地通常會整冬蟲草,花膠,高麗蔘,燕窩,太極蔘,另外我自己又買左d即食呵膠。

lt:
我果時都有餵母乳,只要唔好食咁多太勁既補品,同埋飲多d水就得啦,補就一定要,但未必要補得咁勁嘛。

而家你叫polly得間整d花膠,燕窩,當歸紅棗水黎食,調理下身好體先啦!

nm:
聽講冬蟲草會殺精,你plan要第二個時記住唔好整咁多俾老公歎喎! :mrgreen:

~NM~ 寫道:
ck
我老公又係熱底,所以蔘茸果 d 勁野我唔預佢架,淨係會燉花膠、冬蟲草 or 燕窩過佢嘆。

大宅

Minnie,
心正好好多,就好啦!

子爵府

MINNIE,
D 大閘蟹好味嗎? 心正有無食呀?

大宅

cc:
d大閘蟹都ok喎,我買$88一隻果種,買3送1,食過之後我發現我地鍾意食'也母"多d唧....我唔敢俾心正食呀,始終佢仲病緊嘛,果晚開左套vcd俾佢睇,佢就無騷擾我地兩公婆拆蟹lar....

cecilau 寫道:
MINNIE,
D 大閘蟹好味嗎? 心正有無食呀?

大宅

Minnie,
今早Call了Polly, 再remind看中doctor啦! Polly真的殘了很多!

冬蟲草會殺精? LT還想買D for 一家大細添! 話小朋友會醒D. 咁LT自己就不吃罷了.

子爵府

minnie,
心正真係乖乖俾你地兩公婆安安樂樂咁食... 你鐘意d 硬d的膏呀, right?

大宅

minnie
乜冬蟲草殺精架咩?
唔通要整 d 乜鞭物鞭過佢嘆。 :mrgreen:
百佳仲做緊買 3 送 1 呀?咪執輸,快 d 整返幾隻嘆下先。

大宅

cc:
係呀,我鍾意d硬d既膏,好似香好多

nm:
今朝仲見到有買3送1,放工快d去入貨啦!

cecilau 寫道:
minnie,
心正真係乖乖俾你地兩公婆安安樂樂咁食... 你鐘意d 硬d的膏呀, right?

大宅

nm, lt:
我都係聽d朋友講嫁咋,事關佢地呢排興食d健康補丸,e.g.靈芝丸,冬虫草丸咁,仲叫我地一齊買,不過佢地就提我地,如果臨想生baby果排,男方就唔好食因為會殺個遍甲不留....

~NM~ 寫道:
minnie
乜冬蟲草殺精架咩?
唔通要整 d 乜鞭物鞭過佢嘆。 :mrgreen:
百佳仲做緊買 3 送 1 呀?咪執輸,快 d 整返幾隻嘆下先。

子爵府

minnie, nm,
俾你地講到我又想食.. 但係我又好驚聰聰又要食.. 真係要

大宅

CC,
在房吃咪OK lor....

大宅

minnie
殺過遍甲不留?好恐佈呀....

cc
你可以等聰聰食完飯至食,俾隻蟹腳佢 lun 下咪得咯。 :lol:

大宅

Minnie,
會殺個遍甲不留....好恐怖呀! :-(

子爵府

nm,
上次俾隻腳佢.. 食食下.. 可以無左d.. 佢咬左d.. 好在佢無吞到..

大宅

cc
咁你今次俾個蓋佢呀,個蓋咁硬,應該唔會咬爛掛? ?-(

子爵府

nm,
但係我又擔心佢又正損個嘴... 真係煩啦...

首頁

尾頁

跳至