自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

尋晚拿拿臨開咗premium, 九點入場 ,前面排20個左右
9點半左右埋單出來,袋/銀包/皮帶已經無曬格仔紋款
全場85% off, 皮帶折後唔使300但得返純色(一開始有格仔紋款但以為1900系折後,因為我記得正價2500+,冇揀到,排完袋/銀包條隊知道系1900*15%已經得返純色),黃黑格仔紋絲巾折後615, 格仔紋rainboot折後唔使500, but唔太好睇冇買到
除咗鞋,基本都冇盒,好多連防塵袋都冇

40289611 標價8700折後1305 https://modesens.ca/product/burb ... -parade-red-907844/

40295521 & 40289241 標價6100 折後915
https://www.reebonz.com/hk/burberry/bags/burberry-horseferry-check-mini-canterbury-all-over-tote-1307269
https://www.reebonz.com/cn-en/burberry/bags/burberry-horseferry-check-mini-canterbury-all-over-tote-1311214

40188811 標價3900折後585 https://www.farfetch.com/za/shop ... -item-11553796.aspx
40457441 標價3900折後585 http://londonway.co.kr/web/goods ... =Q712958a4036bbfaa8
40457391 標價4100折後615 https://modesens.com/product/bur ... pewter-blue-1383300
40457351 折後240 https://modesens.ca/product/burb ... -card-case-1502198/

wcpcelia    發表於 19-1-18 09:22
Cheuk2012    發表於 19-1-17 18:48
purplechung    發表於 19-1-17 16:45
tansyneko    發表於 19-1-17 16:16

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

大宅

你就好啦收穫豐富

大宅

2019勳章

xww2006 發表於 19-1-17 15:31
尋晚拿拿臨開咗premium, 九點入場 ,前面排20個左右
9點半左右埋單出來,袋/銀包/皮帶已經無曬格仔紋款
全 ...
請問係邊度買? 係咪會員才可以進場?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

男爵府

好抵
Melodykitty

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

lee1398 發表於 19-1-17 15:49
請問係邊度買? 係咪會員才可以進場?
想知*2 Thank you !

伯爵府

男爵府

點去架

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章

複式洋房

樓主d銀包勁靚,遲你少少咩都無了

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

今日12:15人龍,(兜去後街再返前門,估計500人以上)
我相信入到去都無得剩,走左
我只想睇最classic果條頸巾咋

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

大宅

2019勳章

jasmineMM 發表於 19-1-17 17:14
樓主d銀包勁靚,遲你少少咩都無了

有款粉紅色格紋仲靚,比我前幾個拎咗last one. 黑色我拎咗last one

大宅

2019勳章

Charlotte_mom 發表於 19-1-17 17:39
今日12:15人龍,(兜去後街再返前門,估計500人以上)
我相信入到去都無得剩,走左
我只想睇最classic果條 ...

頸巾完全冇見過cashmere/wool噶,有款藍白紅噶絲巾我入場時有一兜,走果時冇曬。黃黑格仔絲巾同另外一款粉紅雙面頸巾(望落好似毛絨睡衣噶質地)走果時就仲有可能10條度。
12點如果冇補貨我估渣都冇得剩了

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

xww2006 發表於 19-1-17 17:50
頸巾完全冇見過cashmere/wool噶,有款藍白紅噶絲巾我入場時有一兜,走果時冇曬。黃黑格仔絲巾同另外一款粉 ...

你買到咁多好犀利
我見咁多人,入到場都無好下場,閃!

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

嘩..好羡慕丫...
我都好想去...

真係抵到爛...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊