自由講場

跳至

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我試過dropbox之類、也試過直接copy,但都話有error轉唔到。我發現video凡超過3分鐘嘅都轉唔到,但短啲嘅又冇問題喎

象牙宮

回覆樓主:

希望有人知點轉

公爵府

回覆樓主

如果 i to i 用 airdrop,否則可以用雲端,如經android 手機 upload google drive,電腦係drive 入面download 係最快

子爵府

MM2H 發表於 19-1-17 22:19
如果 i to i 用 airdrop,否則可以用雲端,如經android 手機 upload google drive,電腦係drive 入面downlo ...

謝謝你吖!不過我係ios唔係android。有人教我用google相簿,等我試下先!

公爵府

PonyMom 發表於 19-1-17 22:52
謝謝你吖!不過我係ios唔係android。有人教我用google相簿,等我試下先!

iPhone 都可以set up gmail account,入Google account 後用drive係手機upload video去drive,之後電腦同樣入番同一個Google account, 去drive download ,簡而快啊,都可以試吓

子爵府

回覆 MM2H 的帖子

係咩?好吖我都试下!好多谢你!

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊