自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

你話呢啲係咪大逆不道,天誅地滅

大家盡情鬧我啦

珍珠宮

Edelweiss88 發表於 19-1-17 16:20

大家盡情鬧我啦

關係係雙向,作出這樣的決定唔容易,我唔會批評。樓主,如學懂放下,相信生活亦比較輕鬆自在,加油!

BBJOJO    發表於 19-1-17 22:39

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

因為咩事唔出席先...... 可能有其他事.. 又或者唔方便出席吧....

唔講清楚... 好難去鬧...

newcook    發表於 19-1-17 17:53

侯爵府

回覆樓主:

70有幾大壽呀?羅志光問而家仲有無人問「人生七十古來稀」喎,唔洗咁緊張。

伯爵府

大家盡情鬧我啦
去到咁, 應該背後大有文章...旁人無法下判斷!
我細佬同我媽反咗面, 兩年無見, 我哋都勸唔掂...

大宅

2019勳章

不出席原因是?

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

70中年啫

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

女性唔係做71咩?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

好多野講缘份

tsung    發表於 19-1-17 19:33

大宅

回覆樓主:

一家唔知一家事,我哋外人唔應理
每人背後總有故事,所以我唔會聽一面之詞去說三道四

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

世界上乜人都有,唔係全部係好媽媽,真係有媽媽好狠心,相信一定有原因至唔去。
支持

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有一定的原因,决定了不再諗

珍珠宮

回覆樓主:

睇見D虐兒新聞,就會好明白,有D人老左孤獨,一定有原因!

侯爵府

回覆樓主:

咩原因先?我唔信天下無不是之父母呢句話。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 環保接龍勳章

一家唔知一家
各有前因 !

珍珠宮

大家盡情鬧我啦

吾會閙你!相信不是一时三刻決定出黍。明白家家有本,,,。。向前望。活得开心。

珍珠宮

2019新春慶豚圓

出唔出席係你個人既事,無需要鬧你

珍珠宮

大家盡情鬧我啦

有時有苦自己知, 好似我咁嫁過人, 無依靠想回去父母家住, 住唔夠3個月佢地就想方法迫我搬走(聽朋友講好多都人都遇到, 就係父母只想留地方給兒子, 女兒嫁左出外是不能再接收, 是守舊觀念 ), 我走左後好唔想見到佢地, 每次見到父母內心會好唔自在好唔開心

黎緊既新年我都唔知拜唔拜年好

所以明白既, 受了傷, 自己唔想再去面對再一次受害

翡翠宮

2019新春慶豚圓

尼 d 野係双方 ge . 問心無愧咪得囉.

男爵府

回覆樓主:

冇咩問題,唔鐘意咪唔去,做人最緊要自己開心,一家唔知一家事,好地地唔會咁,我明白

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊