自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024年龍年勳章

這個帖充滿負能量,心情即時沉重了

大宅

fundfund 發表於 19-1-18 00:05
改吃五穀雜糧即係紅米糙米,藜麥等等!
唔好再食白飯,人人都話自己食得清淡,唔係食得清淡就健康,要吃對 ...

但糙米比白米嘅致癌物質高好多架喎

What About Brown Rice, Black Rice, and Wild Rice?

Brown rice is generally healthier than white rice. (White rice is stripped of its outer layers, fiber, and beneficial nutrients).
But according to Consumer Reports, brown rice had 80% more arsenic than white rice. Arsenic, along with many valuable nutrients, tends to collect in rice’s brown outer hull.
Black rice (also known as forbidden rice) is an ancient grain that has been found to have as many antioxidants as blueberries, but it will likely have higher levels of arsenic than white rice.

https://foodrevolution.org/blog/arsenic-in-rice/

https://www.bbc.com/news/health-38910848

大宅

OKC 發表於 19-1-19 10:26
好多人日日飲奶茶落一至兩包糖,仲有,現在好hit珍珠奶茶勁多糖,糖係餵癌細胞㗎!
...

我都聽過癌細胞鍾意糖份,但我又好鍾意食甜野,日日唔食朱古力唔安樂....

珊瑚宮

8000 發表於 19-1-20 16:37

咪係, 乜都話致癌, 自己嚇自己。
情緒已經唔會好得去邊

男爵府

這一年之間,身邊至親有3個突然發現有癌症腫瘤,其中兩個是去到第三、四期,真系不明白一個生活健康,不煙、不酒,有做運動冇病癥下,一知道已經是第四期,心情真系好沉重,所以活在當下,要開開心心過每一天

公爵府

一些正能量:有兩個親人年過七十有cancer, 第三期C,即差不多末期,但已康復了

男爵府

但同時係現實嘅問題
有時我地討論依種話題唔可以話係負面(唔係話你覺得負面)
討論其間大家都學到好多野
有心理準備總好過黎到時唔知點面對

首頁

尾頁

跳至