自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

喜歡一個人,都可以係一剎那感覺就點著左
同樣分左手,亦可以好快就形同陌路

大宅

pinky-peach 發表於 19-1-18 09:50
認同!時間可以幫到你

雖然諗起個心都好唔捨得.....
但做人要向前看

大宅

回覆樓主:

比啲時間,一切都會忘記

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

舊嘅唔去,新嘅唔嚟

大宅

回覆 queeniebabyy 的帖子

可能唔知幾耐之前開始, d親蜜已經係勉強裝出黎, 佢扮得好又好, 你儍豬豬又好, 會做錯然後完全唔挽救一定唔係好愛好愛, 你唔好覺得佢block你係你問題, 因為佢唔block你都唔代表d咩, 放低一排先再諗下可以move on 定番兜吧!
url=http://www.TickerFactory.com/]
[img][http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20100203/dt/12/k/e75b/preg.png[/img]
[/url]

珊瑚宮

理鬼得佢死
玩具萬歲!

子爵府

queeniebabyy 發表於 19-1-17 20:29
然後你會諗,明明唔係好耐之前兩個人係好親密
但到咗呢刻,你想搵都搵唔到佢
明明唔應該留戀,明明係唔夾, ...

曾經試過真係好痛好痛好痛你要(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)時間沖淡一切

子爵府

queeniebabyy 發表於 19-1-17 20:29

好啊!清清楚楚!唔好有幻想有眷戀!加油

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

block 咗重好,
唔係心思思又睇他近況……找死

子爵府

let it go...

侯爵府

親子王國15週年勳章

佢唔係爭你錢而 block 你的話, 其實佢絶係更好。當刻真係好傷心, 真之後會發覺唔係 Mr. Right, 早啲斷仲好。

見過個 frd 的 case 係男方要分手, 但又唔想做衰人, 經常對女方虛寒問暖, 令到女方總覺得仲有一絲絲希望 (初戀, 拍左一段長時間)。兩個我都識, 我同男方講放手啦, 佢話佢做唔出, 我話你咁做根本唔係為個女仔好, 係為自己好, 你內疚, 想做啲野補償, 但咁反而係二次傷害 !

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

losttoa 發表於 19-1-17 21:17
你要多謝佢咁絕,其實搵佢唔到對你有好處

係啊!絕……比用時間去丟淡係快痊癒,又唔使個人左左右右、来来回回、唔上唔落!决绝對待過去,先能毫不犹疑迎向未来。

水晶宮

回覆樓主:

係好事。
Block晒聯絡企硬,等你唔好再留戀。

大宅

焦糖媽 發表於 19-1-18 11:00
佢唔係爭你錢而 block 你的話, 其實佢絶係更好。當刻真係好傷心, 真之後會發覺唔係 Mr. Right, 早啲斷仲好 ...

大把呢D人,呢D先最賤,根本係為自己

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

緣盡就是這樣。時間會沖淡一切
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

想生BB熱投

Baby, 送俾你。

說再見不要坐近 不糾纏 不慰問
說再見不要坐近 別扶助病困

誰亦害怕 背上 開口責任
誰亦避免看見傷害人
然後亂說轉淡了 可以做對良朋
還道歉 愧疚說不忍

分手要狠 比相戀勇敢
給掌摑就當 打散不安憐憫
分手要狠 講分手不需要等
等等都不會合襯
I am Agent P

侯爵府

親子王國15週年勳章

yanproud 發表於 19-1-18 11:15
大把呢D人,呢D先最賤,根本係為自己

係。真的最賤。

到女方識到新男友,又打來呻新男友唔好,話要呢個男仔佢寧願追返個女仔(權宜),完全覺得佢係啲 “件玩具自己唔玩,但又唔比人玩” 心態

公爵府

2024年龍年勳章

時間會沖淡一切

果時我傳短訊罵ex,所以對方block左我~

侯爵府

你行運啦

絕係好事,時間過後你會遇到更好

公爵府

牛年勳章

時間 幫到你, 加油!

首頁

尾頁