美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆 wawaliluk 的帖子

有蝕底呢個想法好正常, 我最初都有咁想法, 我曾問治療師可唔可以約醫生定點打結焦, 佢都話對我黎講冇作用, 因為我唔係淺層斑, 冇必要打傷面層皮膚, 但可以肯定打3部機同打兩部機既總時間係一樣, 我每次打兩部機係35-40分鐘左右。我係另一個post 有分享過, 我已係Cosmax 做左medical laser 1年, 面上荷爾蒙斑已減少80%, 只剩頑固幾點, 而最明顯改善左係膚質, 如果年輕d, 膚質一向好既, 效果當然唔會好明顯, 但我已40尾, 有現時效果十分滿意。
早一個月, 一年先見兩次既叔仔問我老公, 我係邊做facial, 因為佢發覺我塊面靚左好多, 佢話幫佢朋友問, 我真係好開心。好既醫美當然唔只呢間, 但我係度得到既服務同效果, 我好滿意。

珍珠宮

babybabywanted 發表於 19-1-17 21:22
係架,血管同埋打結焦斑要醫生打。
我都覺得佢地真係麻麻,血管一般都要打幾次先可以無,我join 5次pico, ...

其實有時搵診所醫生打好過啦

複式洋房

回覆 cinda72. 的帖子

你岩~仲之一開始睇左你D POST 去A 到打....

複式洋房

回覆 Bertie07 的帖子

我開左10次,死LAA DR 話會同我打4-6次,如果佢唔同我打咁點算?

子爵府

2024年龍年勳章

babybluee 發表於 19-4-12 11:07
回覆 Bertie07 的帖子

我開左10次,死LAA DR 話會同我打4-6次,如果佢唔同我打咁點算? ...

佢唔會主動話打,要自己叫囉!佢地有度唔好就係第一次見完醫生後就唔會再更進,要轉療程都係自己話,治療師話,冇醫生咁信得過

子爵府

2024年龍年勳章

heily123 發表於 19-1-17 20:57
.

點解delete?

伯爵府

Bertie07 發表於 19-4-13 12:53
點解delete?

唔想比同事認到我玩BK

首頁

尾頁

跳至